Marko Pejković: Porfirijeva braća Makedonci od zadužbine sv. kralja Milutina napravili „manastir-hotel“

Izvor:
STANJE STVARI, Foto: Facebook, Pixabay

Tako pravoslavnim svetinjama (i to srpskim svetinjama!) upravljaju oni kojima su Porfirije i ekumenisti i pravno ustupili naše svetinje „na upravu“. I nije ovaj srpski manastir jedini koji je pretvoren u bordel

Na linku koji postavljam vidite nešto što se kliče „manastir-hotel“. Da, dobro ste pročitali – manastir i hotel u isto vreme!

Izvor: FB Marka Pejkovića

Porfirijeva ekumenistička braća Makedoncite su od ove zadužbine Sv. kralja Milutina (ktitorisao glavni manastirski hram) napravili hotel-motel-bordel. Monaha nema, ali zato hotel-manastir kaže u linku da se gostima nudi sledeće:

„Hotel Manastir Sv. Joakim Osogovski se nalazi u Krivoj Palanci i nudi vrt. Sadržaji ovog objekta uključuju restoran, recepciju koja radi non-stop, dečji klub i besplatan WiFi u svim prostorijama. Objekat raspolaže besplatnim privatnim parkingom, a usluga prevoza od/do aerodroma je dostupna uz doplatu.

Sve hotelske sobe sadrže radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Smeštajne jedinice poseduju garderober.

Gosti hotela Manastir Sv. Joakim Osogovski mogu uživati u à-la-carte doručku.

Ćustendil se nalazi na 38 km od smeštajnog objekta. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Skoplje, udaljen 67 km od hotela Manastir Sv. Joakim Osogovski.

Parovima se posebno svidela lokacija – ocenili su je sa 9,5 za boravak udvoje.

Hotel Manastir Sv. Joakim Osogovski toplo dočekuje Booking.com goste od 1. avg. 2016.“

Eto, tako na primer pravoslavnim svetinjama (i to srpskim svetinjama!) upravljaju oni kojima su Porfirije i ekumenisti i pravno ustupili sve naše svetinje „na upravu“. I nije ovaj srpski manastir kod Krive Palanke jedini koji je pretvoren u bordel, mislim da ih ima bar desetak. „Arhiepiskop“ Stefan, koga Porfirije priznaje za sabrata i saslužitelja, aminuje sav taj satanizam. Da, jer ono što Makedoncite rade sa ovim i mnogim drugim hramovima, nimalo se ne razlikuje od onoga kako bi otvoreni satanisti radili.

I hotel Sveti Naum u manastiru iz 9. veka (Izvor: Booking.com)

Ono u Dojranu sa rejv psihodelijom je takođe skandalozno i govori o karakteru lažne braće iz „MPC“, ali je daleko od najskandaloznijeg, jer kao što vidite, ako taj u Dojranu nije nikada bio deo SPC – manastir Sv. Joakima Osogovskog i mnogi drugi jesu, a tamo se odvija nezapamćeno svetogrđe.

Porfirije se nakon svega ovoga počeše po glavi i kaže: „Čoveče, kako naš brat Makedonac Stefan domaćinski upravlja svim tim hramovima, pa nema pouzdanijeg čoveka od njega u pravoslavnoj Vaseljeni da mu predamo na upravu sve naše svetinje iz srednjeg veka u Makedoniji! Stefane, Stefane, zaista si aksios!“.

A „crkveni Kmeri“ poput Ivana Cvetkovića, Boška Kozarskog, Bokana i ko zna koga sve ne, pokušavaju nama da dele packe kako smo neuki i beslovesni ako se drznemo da kritikujemo Porfirija.

Izvor: FB Boška Kozarskog

Gospodo Kmeri, vi zajedno sa Porfirijem učestvujete u skrnavljenju srpskih svetinja po Makedoniji i u pretvaranju nemanjićkih svetinja u bordele. Sram vas bilo i sramota svakog ko vam poveruje makar jotu!

Skraćena verzija objave Marka Pejkovića na Fejsbuku

Naslov i oprema: Stanje stvari

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare