Đorđević kritikovao Vučića što mu se sin slika sa kriminalcima, građani zabrinuti za malog Danila

Đorđević kritikovao Vučića što mu se sin slika sa kriminalcima, građani zabrinuti za malog Danila

Policija je sinoć uhapsila Damjana Šobića, člana navijačke grupe „Alkatraz“, u čijem stanu u Beogradu je pronađeno oružje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Šobić je ranije osuđivan, a bio je blizak i članovima kriminalno-navijačke grupe „Janjičari“.

Pretresom Šobićevog stana u beogradskoj opštini Palilula policija je pronašla pištolj i 13 metaka za čije držanje nije imao dozvolu, pa mu se na teret stavlja nedozvoljeno posedovanje oružja, javlja KRIK.

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević objavio je danas na društvenim mrežama fotografiju, na kojoj se nalazi Damjan Šobić u zagrljaju Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića. To je ko zna koja po redu fotografija predsednikovog sina u društvu osoba iz kriminogene sredine.

Đorđević je u objavi na Tviteru napisao:

EKSKLUZIVNO

Pokret Oslobođenje prvi u Srbiji objavljuje fotografije Danila Vučića i Damjana Šobića, jednog od vođa Alkatraza, koji je sinoć uhapšen u Beogradu.

Šobić je policiji poznat od ranije zbog niza krivičnih dela, među kojima su posedovanje oružja i izazivanje nereda.

Ispod fotografije je Đorđević zabrinuto i sa ironijom konstatovao:

“Mladi Danilo je uvek u odabranom društvu.”

Na kraju se obratio i predsedniku Srbije koga je već više puta optuživao da zapostavlja vaspitavanje svog najstarijeg sina, kao i da ga je gurnuo u kandže kriminalaca i ološa.

“Desi izdajniče?” napisao je Đorđević s prezirom, konstatujući da onom ko izdaje svoju zemlju i svoj narod, ne mogu da budu sveti ni porodica, ni deca.

Na Đorđevićevu objavu su usledili mnogobrojni komentari građana u kojima su iskazali zabrinutost za sudbinu mladog Danila Vučića, apelujući na socijalne službe da iščupaju ovog mladića iz ruku neodgovornog roditelja.

“Jadni dečko. Tata i mama ga prepustili ulici i ološu. A mogli bi da mu plate najbolje škole na svetu.”

“Ovaj momak je Dorcolac , momak je Djavo. Jos kao tinejdžer je bio na krivom putu. Odakle ovo dobro dete Danilče sa njim meni nije jasno. To je neka namestaljka protiv Drzave i naseg Vožda.”

Ovaj momak je Dorcolac , momak je Djavo.
Jos kao tinejdžer je bio na krivom putu.
Odakle ovo dobro dete Danilče sa njim meni nije jasno.
To je neka namestaljka protiv Drzave i naseg Vožda.

— MOBI 13 (@ATOMSKIMRAV13) February 26, 2021

Propust socijalne službe, koja nije na vreme dete smestila u neku starateljsku porodicu, nego dozvolila da ga “ulica” vaspitava.

Propust socijalne službe, koja nije na vreme dete smestila u neku starateljsku porodicu, nego dozvolila da ga “ulica” vaspitava.

Jadno dete. Da nije imao nesreću da mu AV bude otac možda se ne bi ni uhvatio s ovim “finim mladićima”. Kao bebu ga je namestio na naslovnu stranu SRS časopisa “Velika Srbija”.

Јадно дете. Да није имао несрећу да му АВ буде отац можда се не би ни ухватио с овим “финим младићима”. Као бебу га је наместио на насловну страну СРС часописа “Велика Србија”.

Javili su se odmah i botovi, našim parama plaćeni branitelji lika i dela Aleksandra Vučića, koji umesto da daju odgovor na pitanje šta sin predsednika jedne države traži u društvu kriminalaca i huligana, po običaju, napamet naučenim tupavim i ofucanim frazama, napadaju Đorđevića i pokušavaju da prikriju neodgovornost, samoživost i samozaljubljenost svog predsednika. Njihove već davno izlizane fore i fraze nisu vredne pomena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Đorđević zabrinut: Vučićevim sinom da se pozabave socijalne službe

 

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar