Đorđević: Mirno predali sistem u ruke Albancima, a sada se prave ludi kada Priština hoće da seče struju Srbima

Izvor:
Beta

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević ocenio je danas da je licemerno postupanje ministarke energetike Zorane Mihajlović i cele Vlade povodom najava kosovskog operatera KOSTT da će uskoro početi naplate i isključenja električne energije u četiri opštine na severu Kosova.

“Ministarka i ostali licemeri iz SNS (Srpske napredne stranke) dobro znaju da su mirno predali sistem u ruke Albancima, a sada se prave ludi i daju iznenađene izjave kada Priština hoće retroaktivno da naplaćuje i seče struju Srbima”, naveo je Đorđević u pisanoj izjavi.

On je ocenio da je izjava Mihajlović da se radi o još jednoj u nizu organizovanih ujdurmi protiv srpskog naroda tačna, ali da je “ujdurmu organizovala izdajnička SNS”.

Đorđević je u saopštenju podsetio da je u decembru prošle godine u Beogradu održan hitan sastanak državnog vrha povodom tog pitanja.

“Još tada je Aleksandar Vučić u dramatičnom obraćanju rekao da će imati sve odgovore u vezi energetike na Kosovu i Metohiji u roku od 72 sata. Od tada je prošlo skoro 12 meseci, odgovora još nema, a izdaja koju su počinili sada dolazi na naplatu”, kazao je predsednik pokreta Oslobođenje.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare