Drugi krug nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” počinje 23. januara

Drugi krug nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” počinje 23. januara

Beograd — Drugi krug izuzetno popularne nagradne igre “Uzmi račun i pobedi“ počinje u subotu, 23. januara, potvrđeno je za B92.net iz Ministarstva finansija.

U drugom krugu biće podeljeno ukupno šest stanova u Beogradu – pet u naselju “Zemunske kapije” i jedan stan u “Beogradu na vodi”, kao i čak 30 automobila “fijat 500L”.

U drugom krugu će biti ukupno šest izvlačenja, a direktan prenos će, kao i do sada, biti subotom na prvom programu Radio televizije Srbije u 17.55 časova.

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” izazvala je veliko interesovanje građana Srbije, pa je tako od početka nagradne igre pristiglo čak oko 7,1 milion koverti. Sve koverte poslate od 15. oktobra prošle godine biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre. One se redovno mešaju i sve vreme će konkurisati za vredne nagrade.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati “Uzmi račun i pobedi 2020”.

Vlada Srbije je ranije navela da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte. Građani koverte mogu spakovati i adresirati kod kuće i ubaciti u najbliže poštansko sanduče, a slanje koverata je besplatno.

U prvom krugu, koji je trajao od 15. novembra do 26. decembra 2020, već je podeljeno šest stanova u Beogradu i 30 automobila “fijat 500L”. Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt-centar za sva dodatna pitanja i podršku.

Nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi” Vlada Srbije je u saradnji sa NALED pokrenula u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

B92, Foto: Printscreen

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar