Er Srbija će povećeti broj letova do Ljubljane, Pariza i Londona

BEOGRAD (Beta) – Avio-kompanija Er Srbija je danas objavila da će u junu, kao i narednog meseca, povećeti broj letova do Ljubljane, Pariza i Londona.

Kako je precizirano, od 21. juna, Er Srbije će uvodjenjem jednog dodatnog leta za Ljubljanu ponedeljkom, povećati ukupan broj letova na ovoj ruti sa pet na šest nedeljno.

Nacionalna avio-kompanija Srbije od 2. jula planira i uvodjenje sedmog nedeljnog leta petkom, ostajući i tokom narednog perioda jedini avio-prevoznik koji povezuje Srbiju i Sloveniju, navedeno je usaopštenju.

Srpski nacionalni avio-prevoznik će, od 28. juna, povećati i broj letova ka Parizu sa 11 na 12 nedeljno, uvodjenjem jednog dodatnog leta ponedeljkom.

Na ovaj način, Er Srbija će obezbediti najbolju povezanost Pariza sa čitavim regionom.

Uvodjenjem jednog dodatnog leta četvrtkom ka glavnom aerodromu “Hitrou”, Er Srbija će od 1. jula povećati i broj letova ka Londonu na četiri nedeljno.

“Imajući u vidu da je tražnja za avio-prevozom u porastu, odlučili smo da uvedemo dodatne letove do nekoliko popularnih destinacija u našoj mreži i putnicima omogućimo još bolje konekcije”, izjavio je direktor komercijale i strategije u Er Srbiji Jirži Marek.

Nekoliko dana pre gašenja Adrija ervejza u septembru 2019. godine, Er Srbija je, kako se podseća, povećala frekvencije i kapacitet letova do Ljubljane, osiguravajući na taj način povezanost slovenačke prestonice, preko Beograda, sa ostatkom Evrope i sveta.

Prilikom obnove putničkog avio-saobraćaja u maju 2020, srpska nacionalna avio-kompanija je prva uspostavila saobraćaj sa Ljubljanom.

Istaknuto je da će, zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnicima biti omogućene dobre konekcije izmedju Ljubljane i brojnih gradova iz mreže Er Srbije, kao što su – Atina, Bukurešt, Dubrovnik, Istanbul, Krasnodar, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Split, Tirana, Tivat i Cirih.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare