Er Srbija: Reorganizacija i optimizacija saobraćaja u narednim danima

Izvor:
Beta, Foto: Printscreen

Kompanija Er Srbije saopštila je danas da je prinuđena da u narednom periodu reorganizuje i optimizuje saobraćaj u svojoj mreži destinacija.

Kompanija je u saopštenju navela da je do toga došlo usled kombinovanog delovanja većeg broja nepovoljnih faktora, pre svega kasnijeg ulaska u flotu pojedinih aviona koji su bili planirani.

Kao razlog naveden je i kasniji izlazak sa radova nekoliko aviona zbog usporenog lanca snabdevanja rezervnim delovima na globalnom nivou.

Do toga dolazi, kako je saopšteno, i zbog “faznih kašnjenja usled velikih problema pojedinih aerodroma sa ljudstvom, zbog nepovoljnih vremenskih uslova i posledičnog gubljenja slotova”.

“U predstojećim danima može doći do promene tipa aviona koji je planiran za let, odlaganja, pa i otkazivanja pojedinih letova”, piše u saopštenju.

Kompanija je saopštila da njene službe “kontinuirano prilagođavaju saobraćaj postojećim resursima tako da bude što manje odstupanja i da se saobraćaj obavi što je moguće više u skladu sa planiranim redom letenja.

Er Srbija je navela da preduzima sve što može da se saobraćaj normalizuje što pre, te je uputla izvinjenje putnicima na koje su uticale, ili će uticati eventualne promene tipa aviona ili odstupanja od planiranog reda letenja.

O eventualnim promenama u redu vožnje pojedinih letova, putnici će biti blagovremeno obavešteni putem i-mejla ili sms poruka, odnosno preko svojih putničkih agenata, ukoliko su karte kupili od njih, piše u saopštenju.

Za više informacija, putnici se u saopštenju mole da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva.

Mogu da posete i veb-sajt airserbia.com, ili stranice Er Srbije na društvenim mrežama.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare