Kuzović: Srbija se u jednom danu zadužila 3.2 MILIJARDE EVRA u korist stranaca, za to će odgovarati i vlast i saučesnici iz inostranstva

Kuzović: Srbija se u jednom danu zadužila 3.2 MILIJARDE EVRA u korist stranaca, za to će odgovarati i vlast i saučesnici iz inostranstva

Profesor doktor Duško Kuzović, ispred pokreta Oslobođenje, reagovao je na vest o potpisivanju ugovora ministarstva građevinarstva i kineske kompanije CRBC.

Ministarstvo građevinarstva Srbije i kineska kompanija CRBC potpisali su komercijalni ugovor o projektovanju i izvođenju radova na izgradnji komunalne infrastrukture u Srbiji.

„Domaće firme se zatvaraju, jer nemaju posla, radnici ostaju bez plata, deca bez budućnosti, a ministar Tomislav Momirović sa osmehom 3.2 milijarde evra daje strancima da vode posao“, naglašava prof. dr Duško Kuzović.

Takođe, potpisan je i komercijalni ugovor o projektovanju i izvođenju radova na izgradnji infrastrukture za odlaganje komunalnog čvrstog otpada u Srbiji, čija je vrednost neverovatnih 3,2 milijarde evra.

Takođe, Duško Kuzović je naveo i podatak da u Srbiji ima preko 30000 inženjera i da su oni posvetili život svojoj profesiji, jer se ta struka ne može za tren naučiti niti diploma kupiti, kao i da će za sve ovo što vlast radi, jednoga dana odgovarati pred sudom.

„Za to ćete odgovarati i vi i saučesnici iz inostranstva koji su vas sveli na olovku koja u ime naroda potpisuje toksične ugovore, a u korist stranih kompanija“, rekao je Kuzović u saopštenju i dodao da mora da se prestane sa uništavanjem domaće privrede.

IZDVOJENO ZA VAS
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare