“Mali će zbog Etihada odgovarati kad-tad”: Srbija će izgubiti 600 miliona evra da bi Etihad zaradio 200 miliona

“Mali će zbog Etihada odgovarati kad-tad”: Srbija će izgubiti 600 miliona evra da bi Etihad zaradio 200 miliona

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić izjavio je da će ministar finansija Siniša Mali biti odgovoran što će srpski budžet izgubiti 600 miliona evra, dok će Etihad zaraditi skoro 200 miliona evra i da će za takve poteze “odgovarati kad-tad”.

“Kad jednom plagiraš doktorat, onda si uvek u sukobu sa strukom, još jednom je potvrdio lažni doktor Siniša Mali”, rekao je Nikezić uz pitanje da li je ministar Mali baš u tolikom sukobu sa znanjem, ili je možda u sukobu interesa, saopštio je SSP.

"Mali će zbog Etihada odgovarati kad-tad": Srbija će izgubiti 600 miliona evra da bi Etihad zaradio 200 miliona
Logo

Nikezić je naveo da je dva dana nakon što je Fiskalni savet izneo precizne podatke o milionskim gubicima Er Srbije u svakoj godini poslovanja, koji su premašili ukupan kapital firme i na kraju 2021. će iznositi skoro 600 miliona evra, Mali izjavio da je Er Srbija do početka ove godine poslovala pozitivno.

Dodao je da je Mali zajedno sa Aleksandrom Vučićem i Mlađanom Dinkićem, pravio štetni ugovor sa Etihadom i godinama bio predsednik Nadzornog odbora zajedničke kompanije i zaključio da “zato ‘Er Srbija’ nikad i nije bila nacionalna avio kompanija, već mehanizam za finansiranje ‘Etihada'” navedeno je u saopštenju.

Beta

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
naxis605
3 godine pre

Kako bre u Srbiji uvek na vlast dodje belosvetski olos.