Pošta Srbije: Počinje prijavljivanje za novih 30.000 vaučera za odmor u Srbiji

Izvor:
Beta

Pošta Srbije objavila je, da na šalterima svih 1.307 korporativnih pošta širom zemlje, sutra počinje evidentiranje prijava zainteresovanih građana i podnošenje dokumentacije za novih 30.000 vaučera za odmor u Srbiji, u iznosu od 5.000 dinara.

Podseća se da je od početka godine, kroz ovu podsticajnu meru, Vlada Srbije uložila 600 miliona dinara u domaći turizam, raspodelom 120.000 vaučera u dva ciklusa.

Prošle nedelje, Vlada Srbije izdvojila je dodatnih 150 miliona dinara za novih 30.000 vaučera za odmor na domaćim destinacijama sa više od 2.000 ugostiteljskih objekata u ponudi, u trećem ciklusu prijavljivanja.

Pošta Srbije, pored evidentiranja, obezbeđuje i dostavu vaučera na kućne adrese korisnika u vidu vrednosnih pisama, dok se korisnici pozivanjem Кontakt centra Pošte Srbije na broju 0700 100 300, mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

Najtraženije destinacije do sada su bile Sokobanja, Zlatibor, Vrnjačka Banja, Sijarinska Banja, Ribarska Banja, Gornja Trepča, Divčibare, Кopaonik, Banja Vrujci i Banja Кoviljača.

O velikom interesovanju najbolje govori podatak da je u drugom ciklusu, u maju, na šalterima pošta, svih 20.000 prijava evidentirano za nepuna dva sata.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare