Sinovi bogatog tate, borci protiv PREVELIKOG “MINIMALCA”: Za jednog je 200 evra previše, drugi je ugostitelj, podržava batu i postaće MINISTAR

Sinovi bogatog tate, borci protiv PREVELIKOG “MINIMALCA”: Za jednog je 200 evra previše, drugi je ugostitelj, podržava batu i postaće MINISTAR

“Ovo je velika čast, nema veće privilegije nego raditi za svoj narod”, kaže Tomislav Momirović, kandidat za ministra građevinarstva.

“Ministarstvo kao i firma mora da se vodi odgovorno. Nisam došao da uvodim revolucionarne promene već da uradim neke stvari malo bolje”, kazao je Momirović. Sin bogatog tate dodao je još i da je Aleksandar Vučić istorijska ličnost.

Rođen je 17. oktobra 1983. godine u Beogradu, gde je i diplomirao na Pravnom fakultetu beogradskog univerziteta. Od 2007. godine je u preduzeću Mona d.o.o, gde je najpre bio na poziciji savetnika. Od 2011. godine i izdvajanja kompanije Mona Hotel Management obavlja funkciju generalnog direktora te firme pod čijom upravom su tri hotela (hotel Zlatibor Mona na Zlatiboru, hotel Javor u Kušićima, hotel Argo u Beogradu) i jedan rezidencijalni objekat Vila Bella u Budvi.

Tomislav Momirović javnosti je postao poznat prošle godine, kada su njegovi roditelji i vlasnici kompanije “Mona” Nada i Đorđe Momirović odlučili da biznis prepuste sinovima Tomislavu i Urošu.

Kompaniju su naslednici ravnopravno podelili, Urošu je pripala modna industrija, Tomislavu hotelijerstvo.

Tomislav Momirović ili Toma Mona kako ga od milošte zovu na društvenim mrežama je nedavno izazvao pravi haos na tim istim mrežama kada je “kukao” da njegova kompanija finansijski ne može da izdrži pritisak korone, te da će morati da deli otkaze radnicima.

Brat Uroš je javnosti postao poznat još 2017. kad aje i on kukao zbog minimalca i tražio da se i minimalac koji je tada iznosio oko 200 evra smanji. Naravno da ga je brat Tomislav i tada u tome podržao.

O tome je pisao potral Jutarnji GLASnik maja meseca 2017 u tekstu “Tajkunov sin bi da smanjuje radnicima minimalac”:

32-godišnji Uroš Momirović, sin vlasnika „Mone“ i generalni direktor te kompanije, javno je, na Tviteru, objavio da tek uvećani minimalac, koji u Srbiji ne iznosi ni tričavih 200 evra, treba – smanjiti!

Sinovi bogatog tate, borci protiv PREVELIKOG "MINIMALCA": Za jednog je 200 evra previše, drugi je ugostitelj, podržava batu i postaće MINISTAR
Printscreen

Osim gađenja prema bogatom nasledniku i gađenja prema bogatim roditeljima koji su ga tako odgojili, nemamo šta da dodamo, sem da napomenemo da smo sigurni da su svoje bogatstvo stekli na pošten način, kao i ogromna većina srpskih tajkuna, te da smo sigurni da zbog njihove alavosti i pohlepe, ni jedno dete nije u pocepanim patikama i gladno danas otišlo u školu.

Ovo je visokoumna izjava:

Sinovi bogatog tate, borci protiv PREVELIKOG "MINIMALCA": Za jednog je 200 evra previše, drugi je ugostitelj, podržava batu i postaće MINISTAR

A ovo su neki od komentara:

Malo se bogati naslednici požalio zašto ne može da pojeftini roba koju prodaje i pokazao svoje znanje o poreskim zakonima…

M. M.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare