Aca Lukas pretio smrću Kesiću i Ivanoviću

Aca Lukas pretio smrću Kesiću i Ivanoviću

Tabloid “Srpski telegraf” preneo je izjavu pevača Ace Lukasa u kojoj preti autoru i voditelju emisije “24 minuta” Zoranu Kesiću i Ivanu Ivanoviću, autoru i voditelju emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, navodeći da će ih baciti sa 10. sprata ako se nešto desi njegovoj majci

Srpski telegraf” preneo je otvorenu pretnju pevača u kojoj navodi da će Kesića i Ivanovića baciti sa desetog sprata zgrade ukoliko se nešto desi njegovoj majci, jer, navodno, autori emisija pozivaju na kršenje zabrane kretanja, prenosi N1.

I Kesić I Ivanović odbacuju ovakve tvrdnje i najavljuju tužbe.

Aca Lukas pretio smrću Kesiću i Ivanoviću
Printscreen/ N1

“U svakom slučaju ću da vidim šta i kako. Zasada mislim da je najvažnije za mene i za Kesića da prosto pratimo da li je sve u redu sa Lukasovom majkom, i dokle god je gospođa zdrava mi nismo ugroženi, jer ne daj Bože ako se nešto desi, kapiram da smo onda u nekom ozbiljnom problemu. Mislim da veći fokus treba baciti na ‘Srpski telegraf’ kao novinu, na njihovog urednika Sašu Milovanovića koji je već nekoliko puta u svojim javnim nastupima označavao mene i Kesića kao neke prijatelje virusa, i ono što je mnogo važno je da ljudi shvate, posebno oni koji nemaju programe SBB-a, da ovo ništa nije istina”, rekao je Ivan Ivanović.

Aca Lukas pretio smrću Kesiću i Ivanoviću
Printscreen/ N1

“Zašto ‘Srpski telegraf’ nije pozvao mene i Ivana za komentar, za drugu stranu, da vidimo da li mi zaista želimo da Lukasova majka umre. To pitanje će takođe morati da dokažu na sudu, jer oni vrlo dobro znaju tabloidi da ja uvek se javim, uvek odgovorim. Ja znam da oni imaju spremljen tekst i sve, i nameru, ali ja uvek kažem, i dok objavljuju moje reči doslovno, ja ću im uvek odgovarati. Ovog puta me nisu pozvali. Ono što je pozitivno u ovoj groznoj priči je činjenica da majka izgleda nije na Acu Lukasa, i da gospođa gleda neke dobre i kvalitetne stvari, i ja je pozdravljam, želim dobro zdravlje i jedino mogu da joj poručim ono što ispočetka poručujemo i Ivan, i ja, i cele naše ekipe poručuju u svim našim epizodama – ostanite kod kuće! Živeli penzioneri”, poručio je Kesić.

Foto: Instagram, Printscreen

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare