21/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

FBI i DEA proveravali kupovinu stanova u Beogradu na vodi?

YouTube, Wikipedia

Izvor:

Pre sedam dana, portal Nova.rs se obratio pres službi Beograda na vodi s pitanjem da li je tačno da su pripadnici američke FBI i agencije za borbu protiv droge DEA istražuju na koji način su vršene kupovine stanova u ovom naselju. Iako su informacije da se vrši istraga portalu potvrđene iz više različitih izvora, iz kompanije “Belgrade Waterfront” nisu želeli da komentarišu ova saznanja.

Kako navode izvori Nova.rs, sumnjivo poreklo novca pojedinih kupaca stanova u Beogradu na vodi, podstaklo je istražitelje FBI i DEA da pokrenu proveru kako su se vršile transakcije i kako su pojedine osobe došle do nekretnina u ovom elitnom naselju.

Zvaničnih informacija o istrazi za sada nigde nema, stoga je teško utvrditi da li se zaista vrši istraga, ko ju je naložio i ko su osumnjičeni.

Redakcija portala se obratila pres službi Beograda na vodi, s molbom da potvrde autentičnost ove informacije i da odgovore, ukoliko je zaista tačno, šta su istražitelji naveli kao obrazloženje za početak istrage.

Međutim, odgovor na pitanje koje je postavljeno početkom meseca, do objavljivanja ovog teksta, nisu dobili, već nam je kratko poručeno: “Nemamo komentar”.

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: