MAJKA KRENULA MESARSKIM NOŽEM NA MALOLETNU ĆERKU – Novi detalji o kriminalnoj grupi u Centru za socijalni rad Novi Beograd, sudstvu i policiji

Advokatica savetuje Jelenu Žarković: Deci treba što pre da kažeš da će ići u hraniteljsku porodicu

Nastavak fotografisane prepiske koja razotkriva koruptivnu shemu u kojoj učestvuju i korumpirani policajci iz Policijske stanice Novi Beograd

Nastavljamo tekstove o organizovanoj kriminalnoj grupi u Centru za socijalni rad Novi Beograd, Trećem osnovnom sudu u Beogradu, resornom Ministarstvu, uz aisistenciju Jelene Žarković sa Ekonomskog fakulteta (https://demokratija.tumblr.com/) koja finansira navedenu grupu potkradanjem državnog budžeta i međunarodnih fondova sa projekata koje po svemu sudeći još uvek dobija NVO kojim ona rukovodi (linkovi: https://politicki.rs/komentar/kako-vas-nije-sramota-cekate-li-da-i-o-vama-pisu-fukujama-i-comski-pa-da-prestane-gusenje-slobode-i-kvaliteta-nauke-i-naucne-misli/; ).

U ovom tekstu ćemo upoznati čitaoce sa drugim delom slikane prepiske na telefonu i kompjuterima Jelene Žarković. Prepiske su slikale njene ćerke pre nego što su usled kontinuiranog fizičkog povređivanja od strane Jelene Žarković i teških oblika psihološkog zlostavljanja (koje su uključivale i pretnje ubistvom) pobegle kod svog oca, kod koga sve vreme žive, sa prekidom od nešto manje od godinu i po dana dok su su bile prisilno smeštene kod Jelene Žarković  (devojke sada imaju oko 15 godina, kod oca su pobegle pre skoro 2 godine, dok je mlađi brat koji je kada su pobegle kod oca imao 6 godina i nije uspeo da pobegne, „jedino“ od troje dece koje je u zatočeništvu i fizički i psihološki zlostavljano na najbrutalnije načine od strane Jelene Žarković, a uz odobrenje nove sudije Trećeg suda, Marije Đorđević (link: https://politeia1389.page.tl/MARIJA-%26%23272%3BOR%26%23272%3BEVI%26%23262%3B%2C-SNS_SUDIJA-TRE%26%23262%3BEG-OSNOVNOG-SUDA-U-BEOGRADU-%26%238211%3B-NOVI-KANDIDAT-ZA-INDIVIDUALNE-SANKCIJE-SAD.htm).

U današnjem tekstu prikazaćempo SMS i Viber poruke u kojima se vidi i uloga policije u koruptivnoj shemi Jelene Žarković.

Slika1

Na Slici 1 vidite da advokatica Jelena Žarković, Mirjana Mitić, savetuje svoju klijentkinju da upozori ćerke da će biti dodeljene hraniteljskoj porodici (ako u Centru ne kažu da su govorile neistinu u vezi sa tim da ih je Jelena Žarković kontinuirano fizički povređivala, čime je Mitić pogrešno verovala da će nalazi iz bolnica i nalazi veštaka sudske medicine biti ublaženi).

Pošto deca nisu pristala da menjanju izjave  Jelena Žarković se dogovorila sa Centrom za socijalni rad Novi Beograd da se devojčice dodele hraniteljskoj porodici. Dala je i obrazloženje: „Kada neće da žive sa mnom, neka idu u hraniteljsku porodicu, pa neka i one i njihov otac crknu od muke“.

U Centru Novi Beograd ključnu ulogu u insistiranju na hraniteljskoj porodici je imala „supervizor“ Vesna Vojinović (link: https://politicki.rs/komentar/jazbina-kriminala-diletantizma-i-zla-centar-za-socijalni-rad-novi-beograd/; https://politicki.rs/drustvo/hijene-zecevi-hulje-sns-alkohol-i-korupcija-u-trecem-osnovnom-sudu-ko-je-dusan-agatonovic-predsednik-treceg-osnovnog-suda/; ).

Hraniteljske porodice u koruptivnoj shemi (ne govorimo dakle o normalnim hraniteljima, već o onima koji igraju ulogu hranitelja jedno vreme u dogovoru, zapečanjanim mitom, sa Centrom za socijalni rad) predstavljaju „prelaznu stanicu“ otimanja dece od roditelja koji su ili siromašni ili protivnici režima, na putu ka krajnjoj destinaciji koja je ili prodaja dece u pedofilsku prostituciju (u inostranstvu ili za „bunga bunga“ žurke domaćih političara) ili hraniteljima u inostranstvu.

Ponekada centri za socijalni rad preskoče domaću fiktivnu hraniteljsku porodicu i decu direktno prodaju hraniteljima u inostranstvu, u čemu posreduju strane agencije.

Najveći novac centri za socijalni rad „zarađuju“ tako što otimaju zdravu decu roditeljima, prodaju ih stranim agencijama kao decu sa invaliditetom (po niskoj ceni), koju te agencije hraniteljima u inostranstvu prodaju za mnogo višu cenu, kao zdravu decu (što i jesu). Tako ostvaruju profit i kriminalci u centrima za socijalni rad i kriminalne inostrane agancije. Povezanost radnika centara za socijalni rad sa „Službom“ obezbeđuje im zaštitu.

Vesna Vojinović verovatno i lično „skida kajmak“ u tim transakcijama, jer je zajedno sa sudijom Trećeg suda Ljiljanom Mihailović najeksponiranija pristalica dodeljivanja dece „hraniteljima“. (link: https://politicki.rs/komentar/jazbina-kriminala-diletantizma-i-zla-centar-za-socijalni-rad-novi-beograd/; https://www.republika.rs/vesti/srbija/288223/jeziva-ispovest-slobodana-resica-koji-bori-svoju-cerku-sudija-pomaze-bivsoj-supruzi-otme-dete; ).

A kako je moguće da jedna majka za novac pristaje da proda svoju decu hraniteljima (jer neće da žive sa njom), veoma teško je pojmiti, čak i za ženu o kojoj mediji izveštavaju kao o „majci iz pakla“. Takva osveta rođenoj deci je u skladu sa kontinuiranim fizičkim povređivanjem iste te dece od strane Žarković, konkretno po tome što ne preza ni od gađanja dece noževima ili napada na dete nožem koji drži u ruci (a da ga ne baci na decu). To drugo vidite na sledeće dve slike:

Slika 2a i 2b

Na prvoj slici je napad Jelene Žarković mesarskim nožem na svoju ćerku (to se dogodilo u periodu od skoro godinu i po dana dok su devojčice prisilno bile smeštene kod nje, a što je bilo zamaskirano kriminalnom odlukom sudije Ljiljane Mihailović da se deca poveravaju majci, a da otac nema pravo da ih slobodno vidi ili čak i čuje (link: https://politicki.rs/drustvo/hijene-zecevi-hulje-sns-alkohol-i-korupcija-u-trecem-osnovnom-sudu-ko-je-dusan-agatonovic-predsednik-treceg-osnovnog-suda/; ).

Na drugoj slici ćerka na kraju uspešno otima nož. Ima još slika koje prikazuju ovaj napad detaljnije, ali na njima se vidi lice deteta, pa smo odabrali samo ove dve na kojima je dete neprepoznatljivo.

Kada je napadnuta devojčica odnela ove slike u Centar za socijalni rad nije se postavilo pitanje napada Jelene Žarković nožem na ćerku, već je jedino bilo konstatovano da je Jelena Žarković fotografisana „bez njene saglasnosti“. To „krivično delo“ je počinila druga sestra (tada 11 ili 12 godina) koju je Jelena Žarković već ranije nožem pogodila u glavu zbog čega je dete hospitalizovano, pa je, sva preplašena, jedino uspela da makar slika ovaj napad nožem na sestru.

U izveštaju Centra za socijalni rad Novi Beograd čiji prvi potpisnik je Biljana Čiča, poznata kao „žena od deset hiljada evra“ (linkovi: https://www.republika.rs/vesti/drustvo/278659/slobodan-optuzuje-socijalne-radnice-trazile-evra-javno-progovorio-svemu-sta-desava-centru-socijalni-rad-novi-beograd; https://www.republika.rs/vesti/srbija/288223/jeziva-ispovest-slobodana-resica-koji-bori-svoju-cerku-sudija-pomaze-bivsoj-supruzi-otme-dete; ), ovaj događaj je opisan kao „manipulacija od strane ćerki“, uz napomenu da nije bio po sredi napad nožem, već „Jelenino pripremanje salate za ručak“.

 

Slike 3a,3b, 3c, 3d

Na ovim slikama vidite izjave koje Jelena Žarković daje svojoj advokatici Mirjani Mitić kako je Centar Novi Beograd „tera“ (konkretno, to su bile Vesna Vojinović i Biljana Čiča) da prijavi policajcu u policijskoj stanici Novi Beograd, Dejanu Tasiću, da muž koji se od nje razvodi nad njom vrši nasilje, iako Jelena Žarković svojoj advokatici istovremeno piše da bivši muž nije vršio nikakvo nasilje nad njom, osim nešto što je navodno dve godine ranije rekao da će „nekog platiti“, a što Jelena Žarković navodno smatra „pretnjom“. Nejasno je na kakvo plaćanje misli, niti je jasno kakvo je krivično delo reći da ćeš nekog platiti za nešto, niti je jasno kakva je pretnja u pitanju. Prepiska samo pokazuje da Jelena Žarković smatra da nad njom nije bilo vršeno nikakvo nasilje u porodici i da se vajka advokatici što ne može ništa da kaže u tom smislu što bi joj koristilo. salate za ručak“.

U istoj prepisci vidite da se Jelena Žarković raspituje da li je prijava policiji da se „boji“ dovoljan razlog da otac njene dece ode u zatvor. Pitanje postavlja sa znakom pitanja, ali i sa uzvičnikom (!).

Poslednja fotografija u trećoj seriji pokazuje dogovor koji prave Vesna Vojinović, Jelena Žarković, Mirjana Mitić i sudija (to je Ljiljana Mihailović).

 

Slika 4a i 4b

Ove slike prikazuju koruptivnu shemu koju Jelena Žarković ima sa policajcima u Policijskoj stanici Novi Beograd, Dejanom Tasićem i njegovim šefom Bogoljubom Kovačevićem.

Jelena Žarković piše Dejanu Tasiću, preko mobilnog telefona, da su joj radnice Centra rekle da mu se javi.

Dejan Tasić je čovek koji se javno pred strankama hvali time kako tuče one koji su u pritvoru, a sa Jelenom Žarković možete da vidite da je na „ti“.

U korespondenciji možete pročitati da se pominje i izvesni „Bogi“. To je već imenovani Tasićev šef, Bogoljub Kovačević, koji je u policiji rukovodio čitavim poduhvatom oduzimanja dece ocu. Iako on ima svog šefa u Policijskoj stanici Novi Beograd, Kovačevićev status je bio neprikosnoven, a usled njegove pozicije u SNS-u koja je tada bila dovoljno važna.

Grupa građana “Vratite nam sudstvo!”

Građanska inicijativa za lustraciju

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar