“PalačinKARINA” Zatvoren lokal Bake Praseta: Prodavao palačinke u obliku penisa, meso držano na podu, neprijavljeni radnici…

Izvor:
Beta, Ilustracija, Foto: Pixabay, Printscreen

Sanitarna inspekcija zatvorila je i zapečatila objekat brze hrane “Kod Bake”, iza kojeg stoji poznati influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je danas lokalni portal 021.

Inspektori su naveli da su utvrdili “niz sanitarno-higijenskih nedostataka”.

U zapisniku o inspekcijskom nadzoru se navodi da je sanitarni inspektor konstatovao da u objektu nije uspostavljen sistem bezbednosti hrane HAACP, da nije bilo termometra za merenje temperature, i da je pakovanje mesa bilo direktno na podu.

Sanitarna inspekcija je potom poslala obaveštenje i inspekciji rada jer je osoba koja je prisustvovala nadzoru izjavila da je menadžer objekta, iako ne poseduje validan ugovor o radu.

Iz firme koja vodi ovaj lanac restorana “Asia Fast Food” iz Beograda su naveli da je inspekcija “postupala neprofesionalno”.

Oni su dodali da je problem počeo sa prijavom zbog hrane “neprimerenog oblika”, odnosno povodom toga što se u ovom restoranu brze hrane služe i palačinke u obliku penisa, koje nose naziv “palačinkarina”.

Sanitarna inspekcija je navela da će “u vezi sa neprimerenim oblikom hrane koja se pravi i uslužuje” u objektu obavestiti ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo.

Iako je Bogdan Ilić – Baka Prase bio na otvaranju restorana brze hrane u Novom Sadu, te na Jutjubu objavljuje snimke o restoranu, a reagovao je i kada je početkom godine jedan objekat u Beogradu izgoreo, on se ne navodi kao vlasnik, niti kao odgovorno lice preduzeća “Asia Fast Food”, pod čijim imenom posluju ovi restorani.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare