Ron Džeremi optužen za 34 seksualna napada: Proglašen mentalno nesposobnim

Izvor:
Nova.rs, Foto: Printscreen

Prethodno je osuđen na 330 godina zatvora zbog silovanja i zlostavljanja mladih devojaka.

Zvezda filmova za odrasle, Ron Džeremi, proglašen je mentalno nesposobnim na saslušanju pred sudom, gde je optužen za silovanje i ukupno 34 slučaja seksualnih napada i zločina počinjenih na 21 ženom koji su se dogodili tokom više od 20 godina.

Džeremi (69) se u avgustu 2021. izjasnio da nije kriv po više od 30 tačaka za seksualni napad, uključujući 12 za silovanje, u oblasti Los Anđelesa tokom perioda od 23 godine, za šta mu je zaprećena kazna od više od 300 godina zatvora, prenosi Rojters.

On je u zatvoru od hapšenja u junu 2020. godine, a prema optužnici, Džeremi je seksualno zlostavljao žene starosti između 15 i 51 godine od 1996. do 2019. godine.

Sudija Višeg suda u Los Anđelesu saopštio je na saslušanju da je utvrdio, na osnovu izveštaja tužilaca i Džeremijeve odbrane, da glumac boluje od „neizlečivog neurokognitivnog poremećaja“, navodi AP.

Advokat koji zastupa Džeremija, saopštio je sudu u martu 2022. da njegov klijent nije mogao da ga prepozna kada ga je posetio u ćeliji pre sudskog saslušanja.

Ročište na kome će biti doneta odluka da li će Džeremi biti smešten u državnu bolnicu biće održano 7. februara, saopštilo je okružno tužilaštvo.

Džeremi je jedan od najpoznatijih glumaca u porno industriji i nastupao je u više od 1.700 filmova od 1979. godine, kada je započeo karijeru.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare