UHAPŠEN BRAT MILENE IVANOVIĆ Uz pretnju nožem oteo novac iz prodavnice, KAMERE SVE SNIMILE (VIDEO)

UHAPŠEN BRAT MILENE IVANOVIĆ Uz pretnju nožem oteo novac iz prodavnice, KAMERE SVE SNIMILE (VIDEO)
Printscreen YouTube, Instagram/ milena_bogdan
Izvor:

N. P. (21), brat Milene Popović, nevenčane supruge ubijenog srpskog političara iz Kosovske Mitrovice Olivera Ivanovića, uhapšen je u u Severnoj Mitrovici zbog sumnje da je pre nekoliko dana izvršio pokušaj razbojništva u jednom trgovinskom objektu.

Pripadnici policije u Severnoj Mitrovici uhapsili su dvadesetjednogodišnjeg mladića sa inicijalima N. P. koji je pre nekoliko dana izvršio pokušaj razbojništva u jednom lokalnom trgovinskom objektu. Kako prenosi portal Kosovo onlajn, radi se o bratu Milene Popović.

U policijskom saopštenju se navodi, da je 18.07.2021. godine oko 17.55 časova, u Kolašinskoj ulici u Mitrovici, u trgovinskom objektu “Lazar” maskirani napadač uz pretnju nožem od vlasnika prodavnice pokušao da oduzme novac.

Događaj su, inače, zabeležile i nadzorne kamere u objektu i na ulici ispred.

Vlasnik radnje je prisebno reagovao i sprečio pljačku, čak je pojurio napadača izvan lokala.

Već sledećeg dana policijski službenici su pronašli i priveli osumnjičenog, a prilikom pretresa kod njega je pronađen i nož za koji se pretpostavlja da je korišćen u izvršenju krivičnog dela.

Daljim istražnim radnjama utvrđeno je da je isto lice izvršilo i razbojništvo iz 2019. godine u Mitrovici, koje je do sada bilo nerasvetljeno.

Nakon predočenih dokaza tužilac je uhapšenom odredio meru zadržavanja u trajanju od 48 časova.

POSLEDNJE OBJAVLJENO
Ostavite komentar

Komentari

Nema komentara. Ostavite vaš komentar.

Ostavite komentar