UHAPŠEN BRAT MILENE IVANOVIĆ Uz pretnju nožem oteo novac iz prodavnice, KAMERE SVE SNIMILE (VIDEO)

Izvor:

N. P. (21), brat Milene Popović, nevenčane supruge ubijenog srpskog političara iz Kosovske Mitrovice Olivera Ivanovića, uhapšen je u u Severnoj Mitrovici zbog sumnje da je pre nekoliko dana izvršio pokušaj razbojništva u jednom trgovinskom objektu.

Pripadnici policije u Severnoj Mitrovici uhapsili su dvadesetjednogodišnjeg mladića sa inicijalima N. P. koji je pre nekoliko dana izvršio pokušaj razbojništva u jednom lokalnom trgovinskom objektu. Kako prenosi portal Kosovo onlajn, radi se o bratu Milene Popović.

U policijskom saopštenju se navodi, da je 18.07.2021. godine oko 17.55 časova, u Kolašinskoj ulici u Mitrovici, u trgovinskom objektu “Lazar” maskirani napadač uz pretnju nožem od vlasnika prodavnice pokušao da oduzme novac.

Događaj su, inače, zabeležile i nadzorne kamere u objektu i na ulici ispred.

Vlasnik radnje je prisebno reagovao i sprečio pljačku, čak je pojurio napadača izvan lokala.

Već sledećeg dana policijski službenici su pronašli i priveli osumnjičenog, a prilikom pretresa kod njega je pronađen i nož za koji se pretpostavlja da je korišćen u izvršenju krivičnog dela.

Daljim istražnim radnjama utvrđeno je da je isto lice izvršilo i razbojništvo iz 2019. godine u Mitrovici, koje je do sada bilo nerasvetljeno.

Nakon predočenih dokaza tužilac je uhapšenom odredio meru zadržavanja u trajanju od 48 časova.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare