JUGpress: U hotelu u Sijarinskoj Banji 68 POZITIVNO na koronu, za to vreme organizuju PRIVATNE PROSLAVE lokalnih funkcionera, GRAĐANI OGORČENI

Izvor:

U hotelu Gejzer u Sijarinskoj banji 68 osoba je pozitivno na koronu a testiranje je juče vršio leskovački Zavod za javno zdravlje.

Testirano je ukupno 179 osoba, 144 gosta i 35 zaposlenih.

Rezultati su pokazali da je pozitivno 54 gostiju i 14 zaposlenih, saznaje Regionalna informativna agencija JUGpress.

Među pozitivnima 13 osoba ima simptome a ostali su bez ikakvih simptoma za sada.

Među pozitivnima je 57 vakcinisanih.

Nije testirano više od 100 gosta na privatnoj proslavi dečjeg rođendana koju je u hotelu u subotu organizovao pomoćnik predsednika opštine.

Na proslavi je bio i sam predsednik opštine Neboša Arsić, koji je lekar po zanimanju i komandant Štaba za vanredne situacije u opštini.

Građani u Medveđi su ogorčeni jer se postavlja pitanje da li, i koliko osoba, je sa te proslave pozitivno i ukazuju da je sam predsednik opštine , iako je lekar i valjda bi on najpre trebalo da upozorava druge na smanjenje kretanja dok se ne testiraju, juče bio u Domu zdravlja a zatim odlazio na porodične slave.

U Sijarinskoj Banji se danas nastavlja testiranje gostiju smeštenih u privatnom smeštaju, piše JUGpress.

U Sijarinskoj banji je pre nedleju dana boravila i premijerka Srbije Ana Brnabić sa kompletnom pratnjom i razgovarala sa penzionerimam koji su, uglavnom, gosti iz drugih mesta.

Ostavite komentar