MOŽETE LI JE PREPOZNATI? Pokret Oslobođenje objavio video sa Dijanom Hrkalović: Čestitke ministarstvu i službama koje su radile bezbednosnu proveru

MOŽETE LI JE PREPOZNATI? Pokret Oslobođenje objavio video sa Dijanom Hrkalović: Čestitke ministarstvu i službama koje su radile bezbednosni proveru

O Dijani Hrhalović i o njenoj navodnoj povezanosti sa kriminalnim krugovima ovih dana bruje skoro svi mediji, ponajviše oni koji podržavaju vlast Srpske napredne stranke, čiji je kadar i istaknuti operativac Dijana do skoro i bila.

Njene fotografije koje se pojavljuju u tim tekstovima su iz perioda od pre par godina, a nezvanično se provlače informacije da je Hrkalovićka uradila nekoliko plastičnih operacija kako bi sakrila svoj identitet.

Foto: MUP Srbije

Pokret Oslobođenje je podelio na društvenim mrežama video u kome se vidi kako ona, pretpostavljamo, ovih dana  izgleda i kako pominje da je u društvu najjače ekipe “grobara”. Pokret Oslobođenje je prokomentarisao kakve osobe se zapošljavaju u MUP-u:

Na videu se nalazi Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a.

Odlična selekcija kadrova, čestitke ministarstvu i službama koje su radile bezbednosni proveru. Ovo je ironija, naravno!

politicki.rs

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar