Naprednjačka vlast u Požarevcu dozvoljava samo jednog kućnog ljubimca, vlasnici ogorčeni

Naprednjačka vlast u Požarevcu dozvoljava samo jednog kućnog ljubimca, vlasnici ogorčeni

Skupština grada Požarevca donela je odluku da vlasnici pasa i mačaka koji žive u zgradama, mogu da imaju najviše jednog kućnog ljubimca i podmladak do tri meseca starosti.

Tako su požarevački naprednjaci našli još jedan način kako bi eventualnim kaznama, onih koji ovu nečuvenu odluku ne budu poštovali, mogli da pune budžet a preko budžeta i svoje džepove.

Od postanka su Šešeljevi radikali bili sinonim za zlo i nasilje, za stvorenja kojima je ljubav i empatija nepoznata stvar, pa i sad, kad su se presvukli u Vučićeva naprednjačko-evropska edela, ostali su isti. Ne drže više noževe u zubima al’ su i dalje spremni da nanesu zlo svakome ina bilo koji način, samo ako će im to zadovoljiti njihovu pohlepu, bahatost, i poriv za pljačkom.

Taj potez izazvao je negodovanje jednog dela građana koji smatraju da su time narušena različita prava i najavljuju borbu za ukidanje ili ublažavanje te odluke, prenosi N1.

Printscreen/N1

„Na ovaj način se jako grubo i rigidno krši, povređuje pravo svojine, i to jednim najnižim aktom lokalne samouprave. Šta će biti sa ljubimcima nakon tri meseca, pretpostavljam da grad očekuje da odgajivači u roku od tri meseca nađu kupce i prodaju ta legla. Šta će biti dalje, ja ne znam. Mi ćemo gledati da oborimo tu odluku, na sve moguće načine, počev od peticija, na koje nažalost grad uvek vrlo loše reaguje i uvek smatra za neprijateljski čin“, kaže Marija Simić, pravnica udruženja „Požarevačke šapice“.

Politicki.rs, N1

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ana
Ana
1 godina pre

Oborite ovu sramnu odluku! Nije ovo nacin da se puni budzet! Mojoj mami je stigla kazna od 40 000 din, stara 10 godina(tada je bila 5000)za drzanje opasnog psa(taj zakon je trajao samo 2 meseca i samo na podrucju Bg), i kao grom Iz vedra neba posle 10 god stize kazna 40 000din,to je sramota, ne puni se budzet po ledjima sirotinje!!!!!