Nova ukazanja svete Matrone (Matronuške) Moskovske svemoćne

Izvor:
Politički.rs, Foto. Ilustracija

Sv. Matrona (Matronuška) M.S., slava Joj i milost, ukazala je mojoj supruzi Dragici sledeće:

1) Rusko državno i vojno rukovodstvo mora maksimalno ubrzati vojnu operaciju u Ukrajini, angažovanjem najvećeg mogućeg broja vojnika i upotrebom najsavršenijeg konvencionalnog naoružanja. U protivnom, Zapad će sve više naoružavati ukrajinsku vojsku i najsavremenijim naoružanjem, te vazdušnom i kopnenom borbenom tehnikom. Tako bi ukrajinska vojska, faktički integrisana u NATO pakt, postala sve ozbiljniji ratni protivnik, sa neizvjesnim konačnim ishodom rata. Zapad planira i da stvori nova ratna žarišta: u Pridnjestrovlju, u Kalinjingradskoj oblasti i na Kavkazu preko Gruzije i Azerbejdžana.

2) Rusko državno rukovodstvo mora da se, jasno i nedvosmisleno, distancira od A. Vučića i njegove veleizdajničke antisrpske i antiruske politike. Njegov glavni zadatak, koji više od dvije decenije postojano i perfidno sprovodi, jeste odvajanje Kosova i Metohije od Srbije i potpuno marginalizovanje ruskog uticaja na Balkanu!

3) SAD i EU planiraju proglašavanje lažne pobjede Mila Đukanovića, instalirane višedecenijske marionete SAD i NATO pakta, na predstojećim predsjedničkim izborima u Crnoj Gori, prije proglašavanja konačnih rezultata izbora.

Grob svete Matrone Moskovske, Аутор: A.Savin – Сопствено дело, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=10836375

Podsjećam da si isti akteri unaprijed proglasili pobjedu Tomislava Nikolića, na predsjedničkim izborima u Srbiji, u maju 2012.godine. Ukoliko se Đukanović ne ukloni sa političke scene, Crnoj Gori prijeti zemljotres, po svojoj jačini ravan nedavnom u Turskoj!

4) Ambasada SAD u Podgorici prerasta u najveću američku i NATO obavještajno- prislušnu bazu na Balkanu. Osnovni cilj je da Crna Gora zauvijek ostane njihova kolonija. U njoj bi se, najsavremenijim uređajima, nastavilo i prisluškivanje onih građana Crne Gore koji se ne slažu sa njihovom politikom, radi njihove kompromitacije (i psihičkom i fizičkom torturom nad njima, njihovim porodicama i drugim njima bliskim osobama) i, posledično, onemogućavanja da budu izabrani ili imenovani na bilo koju značajnu partijsku ili državnu funkciju.

Milan Gajović, Podgorica, 27.februar 2023.godine

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare