17/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

NOVI DOKAZI O KORUPCIJI U PRAVOSUĐU? Direktorka “Laze”, veštak Miljkan, brat od ujaka, naklonjeni sudija i šlag na torti SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ?

N1, Printscreen

Izvor:
Politički.rs

Falsifikovanje izveštaja veštaka u sudovima i tužilaštvima: Ivana Stašević Karličić (direktorka „Laze“) i Jelena Žarković (SNS-bot poznat kao „majka iz pakla“)

Jelena Žarković, Ivana Stašević Karličić, Miljkan Karličić

Nastavljamo seriju tekstova o korupciji u pravosuđu. Opet je akter Jelena Žarković, SNS-bot kome se sudi za kontinuirano fizičko povređivanje sopstvene dece. Osim toga, uključena je u korumpiranje državnih službenika i SNS-ovaca bez državne funkcije koje fiktivno stavlja na projekte svoje GONGO organizacije (GONGO je engleska skraćenica za “Vladinu nevladinu organizaciju”).

Ti fiktivni učesnici u projektu dobijaju dohotke ili sa međunarodnih ili sa domaćih projekata. Tako Žarković oštećuje i strane fondove i budžet Republike Srbije, čime direktno potkrada građana Srbije (https://politicki.rs/komentar/kako-vas-nije-sramota-cekate-li-da-i-o-vama-pisu-fukujama-i-comski-pa-da-prestane-gusenje-slobode-i-kvaliteta-nauke-i-naucne-misli/; https://www.tumblr.com/blog/view/demokratija .

Naravno, njene postupke aminuje ili njima rukovodi SNS (https://politeia1389.page.tl/ODMAH-HAP%26%23352%3BENJA-TRGOVACA-DECOM-ILI-RAZRE%26%23352%3BENJE-ANE-BRNABI%26%23262%3B-I-ODGOVORNOST-ALEKSANDRA-VU%26%23268%3BI%26%23262%3BA.htmhttps://politeia1389.page.tl;  https://politicki.rs/komentar/zasto-ministarka-pravde-cuti-ceka-demonstracije-ispred-ministarstva-u-septembru/; https://politicki.rs/komentar/jazbina-kriminala-diletantizma-i-zla-centar-za-socijalni-rad-novi-beograd/;).

Jelena Žarković pokušava i da izbegne krivično gonjenje zbog kontinuiranog fizičkog povređivanja sopstvene dece. Dvoje starije dece je posle razvoda Jelene Žarković pobeglo kod oca, dok je mališan koji sada ima 8 godina ostao na milost i nemilost Jeleni Žarković. Jelena Žarković za svoja krivična dela, od kojih neka spadaju u teška, uživa punu podršku radnika ozloglašenog Centra za socijalni rad Novi Beograd, nekih sudija Trećeg i Apelacionog suda, a koji su uključeni u koruptivnu shemu (https://politicki.rs/drustvo/hijene-zecevi-hulje-sns-alkohol-i-korupcija-u-trecem-osnovnom-sudu-ko-je-dusan-agatonovic-predsednik-treceg-osnovnog-suda/; ).

Ilegalnu koruptivnu prepisku su na telefonu i drugim elektronskim uređajima Jelene Žarković uspele da fotografišu njene ćerke.

Sada javnosti stavljamo na uvid u pokušaj Jelene Žarković da za sebe namesti veštaka koji će da falsifikuje veštačenje. To čini u saradnji sa direktorkom psihijatrijske bolnice „Laza Lazarević”, Ivanom Stašević Karličić.

Slike 1-4

Jelena Žarković se u tekstu na slikama 1-4 obraća direktorki „Laze“, Ivani Stašević Karličić, i njih dve prave koruptivni dogovor. Ivana Stašević Karličić prihvata da namesti veštaka koji će da falsifikuje veštačenje u korist Jelene Žarković.

Ivana Stašević Karličić inače je supruga Miljkana Karličića, pomoćnika Ministra informisanja Aleksandra Vučića tokom  kasnih devedesetih, u vreme dok se primenjivao ozloglašeni Šešeljev zakon o informisanju.

Ivana je iz Novog Pazara, Miljkan iz Sjenice, a Jelenini iz okoline Tutina. Zemljačka linija.  Ivanu Stašević Karličić i kontaktira rođak Jelene Žarković, izvesni Negovan, takođe zemljak.

Žarković se na to poziva, ali i na poznanstvo sa Slavicom Đukić Dejanović kod koje je Stašević diplomirala, specijalizirala ili doktorirala. Ili sve to zajedno. Možda čak sve odjednom. To se dogodilo u Kragujevcu, pod nerazjašnjenim okolnostima, dok je Medicinskim fakultetom u tom gradu žarila i palila Slavica Đukić Dejanović, u to vreme tvrda linija SPS-a i uzdanica Mirjane Marković.

Slike 5-7

Na ovim slikama vidite da Ivana Stašević Karličić i Miljkan Karličić  spadaju u onu retku vrstu ljudi  koji su potpisali pre nekoliko nedelja pokrenutu peticiju podrške Aleksandru Vučiću, a koju je potpisao samo mali broj državnih nameštenika, SNS-ovaca, Aca Lukas i nekoliko striptizeta/starleta. Većina državnih nameštenika i funkcionera SNS-a odbili su da potpišu peticiju, svesni toga da Vučićev brod tone.

Ivana i Miljkan ostali su do kraja uz svog „Šefa“. Valjda im je mnogo lepo.

Na kraju da napomenemo da se Žarkovićeva koruptivna shema sa Ivanom Stašević Karličić nije ostvarila, jer se pobunila ozloglašena sudija Trećeg osnovnog suda u Beogradu, Ljiljana Mihailović (https://politicki.rs/drustvo/hijene-zecevi-hulje-sns-alkohol-i-korupcija-u-trecem-osnovnom-sudu-ko-je-dusan-agatonovic-predsednik-treceg-osnovnog-suda/; ), koja je tražila svoje veštaka sa kojima deli pazar, a u koje ne spada Ivana Stašević Karličić.

 

GG „Vratite nam sudstvo“

Studentski savez Beograda

Građanska inicijativa za lustraciju

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: