Socijalna radnica naplaćivala noć oko 30 evra

Izvor:
Politički.rs

Socijalna radnica beogradskog Centra za socijalni rad naplaćivala noć oko 30 evra

Šta čeka nadležni ministar?

Napomena redakcije: ne možemo garantovati tačnost podataka koje iznosi autor ovog teksta, ali s obzirom da je tema teksta medijski eksponirana službenica Centra za socijalni rad, poznata iz medija kao “Socijalka”, koja se bavi našom decom, javnost ima opravdani interes za informacijama o njoj, uključujući i informacije o osnovanim sumnjama, posebno što su u ovom slučaju široko poznate javnosti.

Na jednom vebsajtu sam nedavno naišao na članak u kome se pominje “Socijalka”, trenutno zaposlena u jednom beogradskom Centru za socijalni rad. Da je tu zaposlena bilo mi je do nedavno potuno nepoznato jer je poznajem kao prostitutku u jednoj javnoj kući u blizini Bijeljine.

Taj podatak se pojavljuje i u članku na koji sam naišao. Citiram:

Socijalka je inače česta tema u medijima, uključujući u medijima bliskim vlastima, a i pripada organizovanoj grupi u kojoj zajedno sa sudijom Lj. iz osnovnog suda u Beogrdu, čiji je predsednik naravno medijski po svemu mogućem poznati D., a evo šta je poslednje o njoj objavljeno pre neki dan: “Radnici Centra koji su nam davali insajderske informacije za Socijalku su naveli sledeće: Romkinja iz siromašne porodice koja je pre nego što je zadužena za baratanje prljavim parama Centra imala “honorarni angažman” u Bijeljini koji se sastojao od servisiranja potreba ljudi iz niskih ešalona kriminalnog podzemlja.”

Odmah da bude jasno: nisam “kriminalac” koga je servisirala Socijalka, posebno ne neko iz “niskog ešalona kriminalnog podzemlja”, kako se navodi u tekstu na koji se osvrćem.

Jesam bio seksualno “servisiran” od nje, ali samo u toj jednoj javnoj kući pored Bijeljine, gde je kontakt sa prostititkama zakonski dozvoljen.

Ovo pišem samo iz jednog razloga: zato što kao otac dvoje dece smatram da ne bi smelo da “ni u ludilu” prostititka radi sa decom u nekom centru za socijalni rad. A kako ona u njemu radi vidimo iz članaka koji su o njoj objavljeni.

Zato hoću da u ovom tekstu obelodanim šta o njoj znam i da zamolim uvaženog nadležnog ministra da joj odmah zabrani rad u ustanovama socijalne zaštite (i da joj naravno odmah uruči otkaz).

Ako je ne odstrani iz socijalne zaštite, a biće mu upućen ovaj članak i drugi tekstovi koji su mediji objavili o njoj, kao što su mu već upućivani dopisi o Socijalkinom honorarnom prostitutskom radu, moći ćemo da zaključimo da je ministar član iste organizovane grupe.

Ne mogu da verujem da će Socijalki, ludaku i narkomanu J., iz istog Centra za socijalni rad i drugima u tom Centru ministar dozvoliti da nastave da u takvoj ustanovi rade, i to sa decom. Pogledajte i sami OVDE

Još uvek aktuelni ministar dužan je da ODMAH da otkaze i prijavi policiji i Tužilaštvu za organizovani kriminal SAV polusvet iz tog Centra za socijalni rad: prostitutke, narkomane, a pre svega trgovce decom i starateljstvima, kao i druge kriminalce iz tog Centra. Ako to ne učini, potpuno je jasno da je, inače još uvek resorni ministar, njihov saučesnik.

Ja sam u Bijeljinu odlazio nekoliko godina redovno. Iako imam fakultet, radio sam kao pevoznik, za crkavicu. To je bio jedini način da izdržavam porodicu: dvoje dece (uz njih i bivšu ženu), roditelje i teško bolesnog brata sa urođenom bolešću.

Javnu kuću u Bijeljini sam posećivao povremeno i uglavnom mi je usluge pružala ona. Vidim da se nije puno promenila.

Ona mi je prvi put rekla da nudi “akciju”. Ja sam zamišljao neki divlji seks, ali sam shvatio da joj “akcija” znači popust, dakle niža cena.

I uvek je držala istu cenu. Za čitavu noć plaćao sam joj 50 KM (konvertibinih maraka), a gazdarica ju je uvek preporučivala i za analni seks.

I na kraju sam joj davao bakšiš od 5 KM, često i kada ga nije tražila.

Sve zajedno, noć sa njom u bordelu kraj Bijeljine koštao je 65 ili 70 KM, odnosno 33 do 35 evra.

Bila je popularna i zbog cene i zbog izgleda.

Poslednji put sam je video pre par nedelja. Razlog je što sam i ja počeo da radim u socijalnoj zaštiti. Užasnut sam nemoralom koji sam video. On je toliki da zasenjuje prostituciju kojom se ta socijalna radnica bavila, a koliko čujem još uvek se njome bavi, i to po višoj ali i dalje pristupačnoj ceni (iako sada mnogo gore izgleda nego dok je radila u Bijeljini).

Kada se govori o krizi morala u Srbiji, ima li čega goreg od ovog?

Poštovani ministre, zaustavite ovo. Neka ona. i svi oni ostali iz tog Centra rade na drugom mestu (naravno kada izađu iz zatvora), ali sa decom oni više nikada ne smeju da rade!

D.Z.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar