Vulin: Je li znate s kim se druže vaša deca?

Vulin: Je li znate s kim se druže vaša deca?

Beograd — Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da nasilje u Beton hali nema veze sa navijanjem, već isključivo sa huliganima.

Ministar je uputio apel roditeljima da čuvaju i vaspitavaju svoju decu jer to ne može da čini policija, a posebno ne tribina.

“Mi znamo ko su izvršioci, uhapsili smo 129 izvršilaca, ali hoću da znam i ko su naručioci, hoću da znam ko su organizatori. 17 maloletnika. To je odgovornost svih nas, naravno, ali na prvom mestu roditelja. Gde su vam deca? Gde vam je dete bilo? Gde je tih 17 dečaka bilo te noći? Očevi, majke, jeste ih pitali gde ste? Jeste li ih pitali dan pre toga? Je li znate s kim se druži vaše dete? Ne može policija da vam vaspitava decu. Mi hapsimo. Kad dođe do nas kasno je. Onda je gotovo. Nemojte od nas da tražite pomoć, jer pomoći nema. Zakon je prekršen, a zakon je takav kakav jeste. Ali pre toga, budite sa svojom decom”, prenosi B92 reči zabrinutog ministra Vulina.

Nadamo se da će ove Vulinove upozoravajuće reči upućene roditeljima, poslušati i najpoznatiji otac u Srbiji, predsednik Aleksandar Vučić.

Javnosti je poznato da je njegov sin Danilo, još kao maloletnik, viđan u društvu, navijača, huligana i ljudi s one strane zakona. Razumemo da predsednik zbog silnih obaveza, i dvadesetčetvoročasovnog radnog vremena nije stizao da vaspitava najstarijeg naslednika, stoga očekujemo da posluša savet svog prijatelja Vulina, da mu ne zameri na drugarskoj kritici, i da se mane više više politike kojom nas urniše i rastura evo već deset godina, i napokon pažnju posveti svojoj deci.

Time bi  predsednik usrećio i svoju decu svojim prisustvom, a svojim doživotnim nepojavljivanjem i odsustvom, posebno usrećio građane Srbije, koji ne mogu više očima da ga vide.

Politički.rs, B92

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar