Vulin pozitivan na koronavirus, nalazi se u izolaciji

Vulin pozitivan na koronavirus

Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan je na koronavirus, nema nikakve simptome i nalazi se u samoizolaciji, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Kako su rekli, on se oseća dobro.

“Ministar Vulin nastavlja sa redovnim obavljanjem dužnosti pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije”, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Vulin pozitivan na koronavirus
Logo

Još se dodaje da je Vulin apelovao na sve građane da se pridržavaju mera koje su Republički krizni štab i Vlada doneli u cilju sprečavanja širenja, suzbijanja i gašenja virusne infekcije COVID-19.

Prethodno je Kurir objavio da je i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež potvrdio da je zaražen koronavirusom. On je rekao da nema simtome, a da se je saznao slučajno, testirajući se zbog službenog puta u Crnu Goru.

“Kod kuće sam, nemam jake simptome. Pluća su čista, primam redovnu terapiju i dobro se osećam. Organizovali smo se da budem sam u stanu. Za sedam dana ću raditi novi test, nadam se sa negativnim rezultatom. Obavljam poslove od kuće, od jutros sam imao tri zoom konferencije”, rekao je Čadež.

On dodaje da rednovno prati zdravstveno stanje, meri temperaturu i nivo kiseonika i da su mu vrednosti dobre.

Upitan da li zna gde se i kada zarazio, odgovara da ne zna i da nije osećao simptome.

“Otišao sam na testiranje radi službenog puta u Crnu Goru, koji je trebalo da imam i tako saznao. Verovatno ne bih ni znao da nije bilo planiranog puta”, zaključio je Čadež za Kurir.

Beta

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare