Zatekao ČUVARA i LOPOVE u izvlačenju trupaca, oborili ga na zemlju, šutirili i udarali: Na Fruškoj gori napadnut aktivista

Izvor:
Politički.rs

Juče oko 12.50 na Fruškoj gori u blizini Letenke, na šumskom putu prema Andrevlju, naš aktivista Petar Živanović je fizički napadnut od strane petorice “izvođača” šumskih radova, navodi se u saopštenju Dragane Arsić, predsednice Pokreta Odbranimo šume Fruške gore.

Petar pretpostavlja da su u pitanju ilegalni šumski radovi izvlačenja trupaca iz dubine šume, zbog čega je i usledio fizički napad.

Tokom fizičkog napada sve vreme bio je prisutan i čuvar prirode NP Fruška gora koji je aktivno učestvovao sa agresivnim obraćanjem prema Petru. Oborili su ga na zemlju i šutirili i udarali. Oduzeli su mu telefon i obrisali fotografije koje je napravio.

Nakon napada Petar je pozvao policiju koja je uzela izjavu i od čuvara prirode koji je ostao na mestu događaja, a Petar je potom sa policijom otišao u policijsku stanicu u Sremsku Mitrovicu kao i u ambulantu. Po informaciji koju je dobio od policije tj. javnog tužioca počinioci će biti krivično gonjeni, navodi se u saopštenju.

Kako završiti ovu objavu osim sa konstatacijom da su se u JP NP Fruška gora stvari odavno otrgle kontroli i da, kao i u državi, vlada bahatost, bezvlašće i kriminal, napisala je Dragana Arsić, predsednica Pokreta Odbranimo šume Fruške gore.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
vlado
vlado
2 godine pre

Ista prica i u Subotici. Tresetiste poseceno. Kelebijska shuma posecena….