Đorđević: Da ustanu Karađorđe i Miloš, ne bi se Vučić nanosio glave

Đorđević: Da ustanu Karađorđe i Miloš, ne bi se Vučić nanosio glave

Tokom intervjua za kanal “Slavija info“, predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević je, između ostalog, još jednom podsetio koji je njegov politički cilj i zašto je osnovan pokret Oslobođenje

Pokret Oslobođenje je formiran sa jednim ciljem; smena Aleksandra Vučića” podsetio je Đorđević i nastavio “i to iz dva razloga; da bi sprečili izdaju Kosova i Metohije, koja se ovih dana približava kraju, i da bi se obračunali sa kriminalom, pljačkom i korupcijom. To su dve osnovne teme koje preklapaju jedna drugu,” kazao je Đorđević.

“Navodno braneći Kosovo, Vučić pokriva kriminal i pljačku, i od tog kriminala i pljačke podmiruje međunarodnu zajednicu i sve ostale koji žmure na pitanja o ljudskim pravima, demokratiji, slobodi medija, skupštini, izborima i mnogim drugim pitanjima. I svi su tu u nekom talu, svima je dobro,” rekao je Đorđević i detaljnije pojasnio:

“Licemerna međunarodna zajednica dolazi ovde da ostvaruje svoje interese, pre svega vezane za Kosovo i Metohiju, a onda da ostvari i neke svoje lične interese. Neko da ostvari seksualne, pa može da ode do Palme ili do nekog beogradskog splava, tamo može da radi šta god hoće, a neko dobije keš ili mu se pare prebace na neki račun i oni su onda zadovoljni pa šalju najbolje izveštaje iz Srbije, sve po onoj Čerčilovoj ‘Hoćete vi tamo da živite?’. Pošto neće da žive ovde, onda šta ih briga, napunjeni džepovi, ostvareno ono čemu su mogli samo da maštaju godinama i zato je za međunarodnu zajednicu Vučić najbolji i njegova statistika najbolja i zato od njih stižu pohvale na njegov račun,” kazao je predsednik pokreta Oslobođenje.

“Zato za razliku od drugih, koji sve više izbegavaju da kritikuju Vučića, mi sa tim nećemo da prestanemo, zato što je on i ta šešeljevsko-julovsko-radikalska politika apsolutni krivac za ovakvo stanje u zemlji”, rekao je Mlađan Đorđević i nastavio:

“Ponavljam, da je prethodna vlast uradila delić onog što je Vučić uradio po pitanju Kosova, bila bi zapaljena zajedno sa zgradom. ‘Pošto nema izdaje bez nacionalista’ (kao što reče prof Lompar), stranci su doveli ‘nacionalistu’ koji je nekad pevao četničke pesme a sad se toga odriče i ne sme da kaže da je u Jasenovcu bio genocid. Čak i predsednik Hrvatske Milanović, potvrđuje da se tamo desio genocid, dok “veliki Srbin” iz Bugojna, kome je porodica stradala od ustaša, ne sme da kaže da su ustaše u NDH napravile genocid. Samo da se ne bi zamerio svojim nemačkim ili nekim drugim sponzorima.

U isto vreme diže spomenike po Beogradu, daje imena auto-putevima po istorijskim ličnostima… To što diže spomenike istorijskim ličnostima, to ne radi zbog njih, već on sebe vidi kao istorijsku ličnost i koristi to za propagandu jedne partije i njega samog – izdajnika. I Stefan Nemanja i svi drugi bi tog izdajnika… da ne kažem šta bi mu uradili da ustanu… od Karađorđa do Miloša. Ne bi se glave on nanosio da neko od njih ustane i vidi šta on radi, s kim šuruje i kakvu će nam Srbiju ostaviti.” zaključio je Đorđević u intervjuu koji ne smete propustiti da pogledate.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar