DUMANOVIĆ: Vučiću, čeka te ćelija; GIGIĆ: Istina o incidentu sa Andrejem Vučićem i Malim! (VIDEO)

DUMANOVIĆ: Vučiću, čeka te ćelija; GIGIĆ: Istina o incidentu sa Andrejem Vučićem i Malim! (VIDEO)

Svedoci smo ophođenja režima prema nepodobnima u raznim društvenim sferama i delatnostima, a da to nisu samo ”incidenti” već praksa, govore i slučajevi Dumanovića i Gigića.

Imate priliku da pogledate intervju bivšim pripadnika MUP-a Republike Srbije Milana Dumanovića (UKP) i Zlatka Gigića, bivšeg pripadnika žandarmerija. Poslušajte kako se Vučićev režim ophodi prema nepodobnima u MUP-u. Dumanović i Gigić su inače i članovi Pokreta Oslobođenje, tačnije deo su Saveta za borbu protiv kriminala.

Milan Dumanović je bivši pripadnik Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srbije, koji je u svojstvu uzbunjivača uzbunio javnost, zajedno sa kolegom Mladenom Trbovićem, o nelegalnim akcijama policije. Te akcije je su sprovođenje po naređenju Dijane Hrkalović. Dumanović i Trbović, bivši policajci Odeljenja za opservaciju i dokumentovanje, optuženi su jer su u medijima govorili o nezakonitim akcijama u kojima su učestvovali. Dumanović i Trbović su zbog toga ostali bez posla, privedeni su, a kako se dalje razvijao slučaj poslušajte u intervjuu.

Zlatko Gigić, bivši pripadnik žandarmerije, inače učesnik borbi na Kosovu i Metohiji, gde je i ranjavan, učestvovao je u incidentu tokom Parade ponosa 2014. godina. Toga dana došlo je do sukoba između obezbeđenja (Kobri) Andreja Vučića, brata tada premijera Aleksandra Vučića, i Predraga Malog, brata tada gradonačelnika Siniše Malog i pripadnika žandarmerije koji su obezbeđivali sam događaj, kao događaj od visokog rizika. Šta se zaista toga dana dogodilo i kako je dalje tekao proces protiv grupe pripadnika žandarmerije i samog Gigića, poslušajte u ovom intervjuu.

Naglasak razgovora je bio na ophođenju režima Aleksandra Vučića prema onima koje prepozna kao nepodobne. Razgovora je bilo i o današnjoj situaciji u policiji i žandarmeriji, strahu koji postoji kod Gigićevih i Dumanovićevih kolega, ali o poruci mladima koji planiraju da rade u MUP-u i da na taj način služe građanima i Republici Srbiji.

Dumanović ima i posebnu poruku za Aleksandra Vučića i one koji su u kriminal ogrezli, a deo su režima.

Srbin info

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare