EKSKLUZIVNO Tajni program pokreta Oslobođenje: POBEDNIČKA KAMPANJA za izbore u Beogradu 2. juna

Izvor:
Politički.rs

Juče se predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, posle dužeg vremena, oglasio na društvenim mrežama, i najavio mogući izlazak na predsetojeće beogradske izbore, što je izazvalo pometnju kako među onima na vlasti, tako i među opozicijom, takozvanom.

Mlađan Đorđević, Foto: Pokret Oslobođenje

Kako saznaje Politički.rs, u kasnim večernjim satima, sinoć, na tajnoj lokaciji, održan je hitan vanredni sastanak Kriznog štaba pokreta Oslobođenje, na kome su, posle burne rasprave ali jednoglasno, donete  su odluke o programu za izbore, izbornom sloganu, izbornim aktivnostima, kao i šta će  to pokret ponuditi građanima Beograda.

Preko našeg izvora iz pokreta Oslobođenje, došli smo u posed tajnog nacrta programa pokreta, pisanog rukom, koji vam prenosimo onako kako je napisan:

Tajni nacrt izbornog programa pokreta Oslobođenje, Foto: BIA

Slogan liste pokreta Oslobođenje za tzv. beogradske izbore biće – DA NAMA BUDE BOLjE!
Jer ako je nama dobro, biće i građanima Beograda.

Cilj nam je da osvojimo što više odborničkih mesta, da bi nam bilo što bolje.

Zahtevamo da odbornička plata bude 1.000 evra a da svaka lista koja pređe cenzus dobija 3.000 evra po odborniku mesečno.

Nije realno da sami osvojimo vlast ali ćemo biti deo vladajuće većine i tražićemo da dobijemo Sekretarijat za urbanizam, Direkciju za građevinsko zemljište i Komisiju za nazive ulica.

Čiča Draža i sve vojvode imaće spomenike i ulice u Beogradu.

Tražićemo da se legalizuje korupcija i da tendere, lokacije, građevinske dozvole dobiju oni koji nam daju najviše para.

U kampanji nećemo napadati ni vlast ni opoziciju jer, zabole nas kurac za jedne i druge, mi smo tu da se borimo za sopstveni interes.

Na tajnoj sednici tajnog Kriznog štaba pokreta Oslobođenje, umalo nije došlo do incidenta prilikom rasprave o podeli mesta u upravnim odborima beogradskih javnih preduzeća, koja će im pripasti posle trijumfa na izborima 2. juna, Foto: CIA

Na našoj listi mogu da budu samo oni koji poštuju i praktikuju ravnogorsku ideju.

Uslov da neko bude na listi je da je najmanje jednom bio na Ravnoj Gori ili da je posetio spomenik Čiča Draži u Bregalničkoj.

Biće dozvoljeno da neko sa naše liste pređe na listu SNS-a ili SPS-a, ako plate dovoljno.

Potpise nećemo skupljati, očekujemo da nam SNS to uradi kao i ostalima mnogo puta do sada jer šta nama fali, nismo šugavi.

Ko glasa za nas nije bacio glas, već je učinio bogougodno delo da nama bude bolje, a možda i njemu.

Zato 2. juna zaokružite poslednje na listi da se Beograd od komunjara očisti.

Vaše malo nama znači mnogo!, piše u beleškama sa satanka.

U tekstu se još navodi da je donešena odluka da zvanična pesma kampanje, koja će se zvati “Pobednička kampanja pokreta Oslobođenje BG tzv. izbori 2. jun 2024.”, bude pesma “Živ je Draža, umro nije”.

Kako nezvanično saznajemo, već se veliki broj tajnih simpatizera stranke, takozvanih ilegalaca, kao što su Branko Radun, Nebojša Krstić, Milomir Marić i drugi, odmah posle tajnog sastanka javio Đorđeviću da ih ima u vidu ako želi da kod njih prijavi prebivalište članovima pokreta iz Lapova, Sokobanje, Mužinca, Poružnice, Šarbanovca, Vrmdže, Trgovišta i Nikolinaca, kako bi mogli da glasaju u Beogradu. Iz Šolakovih medija su se već raspitivali kod nekih članova Kriznog štaba Oslobođenja kad bi to tajno masovno preseljenje moglo da se desi, kako bi Šolakovi mediji mogli tajno da snimaju.

Od svih iz Oslobođenja su dobili isti odgovor: Zabole nas, nismo mi tu da se prljamo u toj političkoj kaljuzi, mi smo tu DA NAMA BUDE BOLJE!

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare