Dragan Mijailović: ŠTA NISMO ZNALI DA NE ZNAMO (II DEO), ili superćelijska oluja u glavi

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

Naivno poverovah da su „sveznalice – neznalice“ u Srbiji sa svojim teorijama dosegli vrhunac za vreme pandemije korona virusom i pratećom vakcinacijom. Kako sam se samo zeznuo!

Piše: Dragan Mijailović

Nakon onoliko izliva ljudske gluposti i neznanja u toku 2020. i 2021. godine, gde smo od umišljenih i dobro obaveštenih sveznodara mogli naučiti doslovno sve o zaverama duboke države ili vanzemaljaca koji planiraju da nas pobiju ili bar nepopravljivo osakate nekim veštačkim virusom, ili izmišljenim virusom u nameri da nas strahom drže pod kontrolom (još se nisu dogovorili koja su od ova dva plana bila sprovedena), gde smo saznali da se u vakcinama nalazi ceo Mendeljejevljev periodni sistem hemijskih elemenata uz po neki čip koji će nas pretvoriti u zombirane robote koji hodaju unatraške, pa sve do već pripremljenog Nirnberškog procesa 2, gde je sve spremno da se sudi moćnicima duboke države (hapšenja su bila u toku), pa do načina kako da se izborimo sa tom malom veštačkom prokletinjom ako nas zaskoči, jer lekari pojma nemaju i isto tako na kvarno samo hoće da nas ubede da nešto kao znaju. Celu tu priču oko pandemije i zaverenika, koja se, moramo priznati, poprilično primila kod ljudi, vešto su iskoristili i oni sveznodari druge vrste koji su objašnjavali svetini: ko su reptili, šta rade anunaki, kako deluju Teslini zraci i njegove čarobne kugle i frekvencije, zašto bežati na Rtanj ili boraviti u piramidama onog veselog šeširdžije iz Bosne, ko je spljeskao Zemlju da bude ravna ploča, kako se tupavom Ajnštajnu potkrala nula u matematičkoj formuli, čime natopiti krpu i staviti je preko nosa i usta ako vidimo avion na nebu, i tako dalje, i tako dalje.

Kad smo sve to lepo naučili, pomislih; „ok…sad sve znamo, to je to.“ I sve se primirilo.

A onda je jednog julskog dana, ove 2023. godine, dunuo vetar!!!

I ponovo je krenula škola na društvenim mrežama! Nisam znao da postoji drugo polugodište i bio sam vrlo razočaran…pa, zar opet učenje, taman sam planirao letovanje.

Nije to bio običan vetar, već, kako su nam objasnili, parafraziraću ;“ono fiiiijuuuuuu, nije zvučalo tako, nego je to „F“ bilo mnogo oštrije i zlokobnije, a ono „uuuu“ na kraju je mnogo duže trajalo.“ Zaista, da se čovek ozbiljno zamisli!

Svi znamo, velike oluje se nakon tropskih dana nikada ne događaju. Da li se iko seća bilo kakve oluje u toku leta? Naravno da se ne seća, nije ih nikad ni bilo. Obično nakon dužeg perioda tropskih vrelina sledi lagani povetarac uz blagu kišicu, nalik jesenjoj. Ali, oluja koja je toliko jaka da skida crep sa zgrada, lomi granje, čupa drveće, i uz sve to grmljavina i krupan grad…to je nemoguće da se dogodi. Međutim, činjenica da se ipak dogodilo, i sad očekujemo od stručnjaka; automehaničara, filmskih režisera, molera, građevinskih radnika, vulkanizera…da nam tačno objasne zašto se, pobogu, dogodilo nešto što se ne događa nikada.

Nismo čekali dugo, javili su se u ogromnom broju već prvog dana, i hvala im na brzini, inače bi se svi kolektivno posakrivali u podrume i prestrašeno čekali ili da sve prođe, ili da nas neko iz „struke“ umiri i pojasni šta nas je i zašto snašlo, i kako da se zaštitimo od vetra.

Najpre su nas bombardovali slikama, verovatno da bi onaj kasniji teorijski deo lakše shvatili i naučili. Na tim slikama videli smo kamione natovarene oblacima, koji iste prevoze do obližnjeg aerodroma da ih pretovare u avione. Zatim smo videli slike hiper – super – tuper ćelijskih oblaka, koji su tako apokaliptično izgledali da je na njima sam Hrist još nedostajao. Naravno, bilo je tu i slika već ranije viđanih – avioni koji za sobom ostavljaju bele tragove, HAARP postrojenja širom regiona (nisam znao da toliko tih čeličnih skalamerija imamo), antena od 5G mreža (koje, sasvim slučajno, liče na dalekovode i trafo stanice), komadiće grada koji se otapaju i na kojima se sasvim jasno zapaža „svevideće oko“, pa do meteoroloških mapa kretanja olujnih oblaka na kojima, ako olovkom povežete izvesne tačke, dobijete natpis – Lucifer.

Pre teorijskog dela, prvo su nam dali objašnjenje – zašto se baš nama ovo događa. Evo svih stavki, tačno ću ih preneti:

Išli su u Davos i potpisali, primili pare za klimatske promene,

poslali naučnike iz Srbije u CERN,

potpisali sporazume Sofa i Ipap kojima se odobrava nenajavljen prelet NATO avijacije i korišćenje naših puteva i železnice,

primili prvu tranšu novca desetak dana uoči „hiper – super- tuper ćelijske oluje“,

nisu sprečili NATO da ubrizgava oblake,

prizemili su sve civilne avione pod izgovorom francuskog štrajka avio – radnika. Inače bi bilo oborenih aviona od strane ovih drugih koji nose oblake.

Vojsku su odvukli na Pasuljanske livade, a vatrogasce poslali da gase izmišljene požare u Grčkoj, kako ne bi štitili svoj narod.

Dakle, ovde je sve jasno…primili su ozbiljnu lovu kako bi omogućili da nas unište nevremenom. I sa tom lovom, verovatno, pobegli na Floridu, gde nema oluja, jer nema ko da ih izazove. Ima tornada i uragana, ali to nije ništa u odnosu na ovo veštačko nevreme koje su „pustili“ na nas. Tornada i uragani mogu samo da vam odnesu kuću nekih pedesetak kilometara dalje, spuste je neoštećenu, i vi je postavite na točkiće i vratite je. Ili da vas odnesu na vrh neke bandere u susedni grad, siđete, otresete prašinu i uhvatite prvi bus za nazad. Međutim, ovi h – s – t oblaci kod nas su tako vešto napravljeni da mogu da vam zbace crep sa kuće ili polome debelu granu koja vođena veštačkom inteligencijom padne tačno na vaš auto.

E, sad…teorije.

Uglavnom su krivci isti oni koji su doveli i do pandemije, dakle, dobro da zapamtimo, te gadne stvarčice poput 5G mreže (ili kako je zovu ti stručnjaci G5), HAARP – a, belih tragova iz aviona, itd., ne samo da mogu da nas osakate ili otruju, već mogu i da stvaraju oluje. I ko zna šta još, to će nam kasnije otkrivati. Međutim, glavni krivac je ipak nešto što do sada nije bilo u igri, prilika da naučimo baš nešto novo!

Stručnjaci su shvatili da svi ti olujni oblaci nastaju i kreću ka nama negde u području zapadne Švajcarske, na granici sa Francuskom. Alpi…rekli bismo mi. Ok, logično da tamo nastaju. Ali, grdno se varamo! Šta se baš na tom području nalazi? A? A? A? Hajde da vas čujem? Pa, CERN. A – ha, o tome sigurno niste razmišljali.

Vidite, taj sudarač čestica je napravljen 1954. godine, i od tada do danas revnosno, i neverovatno uporno i tvrdoglavo ubrzava čestice i navodi ih da se zakucavaju jedna od drugu. Snopove čestica, bilijarde i bilijarde, u jednom tunelu ispod zemlje dugačkom blizu 27 kilometara. Naravno, kako se poboljšavalo naše znanje i tehnologija, tako se i sam CERN „ažurirao“, i sudarao čestice sve veće energije.

I šta s tim? Pa u tome je problem…sve to stvara iznad pomenutog tunela te užasne oblake i oduvava ih prema našem regionu. Ako smo pomislili da je CERN napravljen radi nekih novih saznanja u nauci, kako smo samo glupi, on je napravljen da stvara grdosije od oblaka da bi nas pobio kao zečeve.

Zapitamo se, posve logično – pa zašto ovakvih oluja nije bilo od 1954. godine do danas? Tu ćemo malčice zbuniti stručnjake, jer oni nisu bili obavešteni da CERN postoji skoro 70 godina, ali neće im biti teško da provere zašto nije ranije bilo ovakvih oluja i da nas tačno informišu. I šta smo saznali? Pa, CERN nije posedovao dovoljno energije za tako nešto i pored stalnih „ažuriranja“, ALI (mora veliko ALI)…kad je „ažuriran“ da ulovi takozvanu „Božju česticu“ ili Higsov bozon, energija je bila zadovoljavajuća da stvara ovakve oluje. Na kraju, zar nam sam naziv „Božja čestica“ već dovoljno ne govori čemu je CERN namenjen. Oni zapravo stvaraju „Luciferovu česticu“, ovo „Božja“ im je samo maska da nas zavedu. Pitajte Ledermana koji je i dao takav naziv Higsovom bozonu, on zna. Dobro, nema veze što se odavno upokojio, ali on zna.

I tako, CERN je okarakterisan kao glavni mali zloća koji hoće da nam naudi vetrom. Ovo ostalo….haarpići, 5G mrežice, oblaci na kamionima i iz aviona, to su dodatne zezalice koje su tu da bi osigurale uspeh.

Ako im pomenemo da je CERN „ažuriran“ poslednji put već sad daleke 2008. godine, i upitamo ih zašto prethodnih godina nije bilo razornih oluja, ispadamo pravi tupani, jer nismo znali da se ta moćna mašina ne pokreće tek tako, električnom energijom, već magijskim ritualima. Pobogu, imate video snimke – dobićemo odgovor! Dobro, ti snimci postoje zaista, ali mi smo pogrešno mislili da su to snimci iz nekih zabiti Amazonije, Afrike ili Indije, pojma nismo imali da su iz tajnog satanističkog hrama CERN – a.

I na samom kraju sledi ono glavno, kako se zaštititi ili sprečiti tu prokletinju od vetra.

Tu je širok spektar preventive…obično sirće, šamanski rituali, vudu lutkica u formi oblaka, kolektivna molitva, beli luk potopljen u vodu (mora biti destilovana), ili prosto pozovemo nekog od stručnjaka koji će skalarnim talasima iz kugle zaštititi baš našu kuću (nikako i komšijinu), ili trknemo do Rtnja ili piramida u Bosni, tu nam oluja ne može ništa, možda malo samo pokvari frizuru.

Kako je autor ovog teksta doakao oluji?

Pa, nisam bio lenj, naučio sam na vreme od stručnjaka šta je  izaziva! A onda sam razvalio konstrukciju HAARP – a kojeg su mi zloće postavile u blizini kuće i od brda čelika napravio konstrukciju i obruč za koš, a 5G mrežu sam pocepao i od jednog parčeta napravio mrežicu za isti.

I dok su drugi bežali u podrume, strahovali, ili im vetar dizao crep, ja sam mirno igrao basket sam sa sobom po sunčanom vremenu.

Eto, koliko vredi slušati ovakve stručnjake, i učiti i naučiti na vreme! U ovakvom znanju je noć.

Dragan Mijailović

Teorijski fizičar i kosmolog

Dragan Mijailović: ŠTA NISMO ZNALI DA NE ZNAMO; Postanete vrhunski kosmolog, biolog, istoričar, lekar… za 120 minuta

4.8 4 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare