Francuska sobarica Dragan Đilas Riđan iz Očigrije – brana da neko radikalnije ne krene u rušenje Vučićeve krimokratije

Izvor:
Politički.rs, Ilustracija, Foto: Pixabay, Instagram/buducnostsrbijeav, Printscreen

Idu izbori, vreme je da se podsećamo na neke od aktera navlakuše u najavi. Krećemo neznatno izmenjenim tekstom Danka B. Marina iz 2020 godine

Srbija je odavno upala u jadno stanje, nikad nije ni bila u sjajnom. Znamo da su umešani strani moćnici, znamo i svoja kolektivna ograničenja – matoro smo društvo, lične slabosti, znamo i da se mora sistem menjati. Poput neke izblesavljene sekte građanstvo u Srbiji očekuje pojavu mesije ili iznenadni (kao Rumunija, Bugarska,..) skok u Evropsku uniju na beskrajnom putu u EU. Zatim solidan broj očajnika najavljuje armagedonske rasplete…

Autor Danko B. Marin, Foto: Privatna arhiva

Armagedon je kod nas non-stop i nema tu raspleta za boljitak, normalan život čestitog sveta.

Pad Miloševićevog režima se nije desio, petooktobarska prevara je odrađena izručenjem ,,Sadama“ Miloševića Zapadu. Pao je Milošević, prevarantski DOS kalkulanti sprovedoše (SPS se nije bunio!) ga istoj ekipi koja je Slobu hvalila da je fak(FUCK)tor stabilnosti na Balkanu. Osim partijskih elita, narod nastavlja iz bede u bedu da ide. Vešto se za mase ekvilibrira društvenim slobodama i materijalnostima, građanima je životno stanje uvek teško sRanje! Od režiranih TV rijalitija su gori politički.

Srpski komunisti svojevremeno izvedoše performans ,,*8. sednica“ (*Osma sednica Centralnog komiteta Saveza komunista Srbije) i recikliraše se. Ne ispadoše iz političkog sedla, ne odstraniše se, nastavljena su sedlanja i do krvi sadistička mamuzanja naroda. Naravno da lustracija nije obavljena!

Stvara se Miloševićeva Socijalistička partija Srbije od Saveza komunista Srbije i Socijalističkog saveza radnog naroda Srbije. Iz neodoljive ljubavi nastalim brakom se spaja imovina, postaje SPS vlasništvo. SFRJ SKJ elitaši iz komuno-jugoslAveno-jugoslOvenske dogovorne ekonomije nas dogovorno ubaciše u dogovorne ratove.

Tada se javlja Dragan Đilas – Riđan, student ali i zvanični vožd studenata.
Printscreen

(Za nadimak Riđan se pretpostavlja da ga je dobio ili po nekom plemenitom grlu, ili po partizanu-lugaru iz “Kapelskih kresova”.-prim.red.)

Hrabro dobija verbalnu bitku na komunskom terenu! Traži od Slobodana Miloševića da pokrene hapšenje hrvatske bande švercera oružja. Oružje se šverca za domaće potrebe, zbog domaćeg, našeg drugarskog građanskog rata koji pokreće drug Tuđman, general druga Tita.

Generali JNA ne hapse svog komunističkog druga, posmatraju iz kabinetskih fotelja SUBNOR Tuđmana starog partizana oslobodioca. Naš spasitelj drug-gospodin komuno-socijalista Milošević nešto nemušto brabonjari pozivajući se na… Bravo Riksi!

OBJEKTIVNE biografije BEZOBZIRNO pišu ,,OBJEKTIVNI“ tvrdeći da Đilas nije bio u politici, ne zna šta je politika i da nije političar:

,,Kao vođa studentskih protesta nije želeo da uđe u politiku dok se materijalno ne obezbedi, a kada se priključio Demokratskoj stranci govorio je da je to učinio zbog Borisa Tadića. Član DS je od 2004. godine“ – milina, bio je drugar i nije ni bio član i ako je bio drug (gospodin) član s članskom ,,biblioteke“.

Hvala tvojim objektivnim medijima Riksi, progledah prosvetljen, doživeh satori, shvatam da zaista postoje afirmisane porno glumice koje rade sve radnje ali virgo intakta nevinost čuvaju samo za brak iz ljubavi…

Studentski lider, sa očima van svake politike, je često citiranom rečenicom zahtevao da Milošević napusti vlast.

,,MI TRAŽIMO DA GOSPODIN MILOŠEVIĆ ODE ZATO ŠTO VODI SLABU POLITIKU“- RTS; jun 1992. godine.

Dakle, nepolitički vožd studenata je ,,van politike“ tražio od Slobodana Miloševića da napusti politiku? Stil čuvene rečenice ne bih komentarisao, reč je o osnivaču ,,B92“ (NE)čuvene nadrinovinarske sprdačine, ozbiljne poput ozbiljnih naučnih časopisa ,,Treće oko“ i ,,Zona sumraka“ ili strateških svetskih futuroloških političkih analiza Kleopatre prorokuše–torokuše nekad poznatog vašarskog lopova pod imenom Dušan Ilić.

Pročitajte još  Biti ili ne biti građanin, pitanje je sada!

Društveno ostvaren Riđan počinje da se bavi biznis alhemijom, otkriva kamen mudrosti koji ne pretvara sve u zlato ali pretvara u devize – druga i prva stvar! Postaje bogatun ali oprez(!), još traje istraga policije povodom grafita po Bg.

Neko je pisao po zidovima da je Đilas bogatun i mora biti uhvaćen! Tu ima krivične odgovornosti, uvredio je bogataša napisavši da je bogat. Zaista ,,ono kao – mislim baš“…

Francuska sobarica Dragan Đilas Riđan – brana da neko radikalnije ne krene u rušenje Vučićeve krimokratije

Ljutkao se Riksi i zbog izveštavanja medija da seče drva baš kad je sekao drva – ne u okolini Drvara odakle je poreklom. Drvoredna drva je sekao po Beogradu – ,,E-NOVINE“ prednjače, jadni Đido-efendija njače na Lukovićev cinični pubertetski ,,e-novinski“ humor. Uvređen Riđan neutešno medijski plače.

Blesavi Perica E-novinica ubrzo završava u nameštenoj TV ,,Pink“ emisiji. Hrabro pred Aleksandrom Vučićem je Pera, seljoberski urbani legendarac E-novinarac, branio obožavanog Vučića od režiranog napada ljutog Vučićevog neprijatelja Nebojše Krstića današnjeg najfanatičnijeg SNS sektaša.

Điksi izgleda zaista jeste francuska sobarica u politici?

Uh, kako su mu jadno komična neka politička spremanja bila…

O’Đila sobarKINJA pajalicom briše politikantsku prašinu, a mi ,,erotomani“ imamo čist pogled na eksplicitnu golotinju ispod suknjičice francuske sobarice!

Dizao je tako nevin, naivan iz političkog mrtvila Nedim-efendiju čuvenog FREAK SHOW sremskomiTROVAČkog preletačevića, savremenog smehotresnog dileju (izjavio da je stručan za ministra poljiprivrede, jer je rođen u Sremskoj Mitrovici), diletantskog Vučićevog ministra poljoprivrede u dva mandata. Zna radnju Riđan.

Ilustracija D.B.M, Foto: Dikan, Printscreen

Jednoglasno je izglasao odluku o kolektivnoj ostavci Gradski odbor Demokratske stranks SM. Svi podnose ostavku ako nepodnošljivi gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović postane član DS. Podguzlija iskusni Nedim -efendija iz DSS mimo Statuta DS pristupnicu sređuje u Pokrajinskom odboru DS Vojvodine!

,,Moj ulazak u DS lična je odluka, jer mislim da je to dobro za Mitrovčane i budućnost ovog grada da budemo na strani koja krči put u Evropu“ – ,,Danas“ prenosi izjavu preletača Nedimovića u Mitrovici prvo poznatog kao LSV ,,Čankov Bosanac“ o kom ,,Krik“ pušta krik da je u ,,Novoj Srbiji“ član, dok ga DSS stavlja na spisak kao svog i ,,narodnog“ poslanika!?

Politikantski šizofrenik efendi Nedim očarao je naivnu Đilu, staru Beograđanku iz okoline Drvara. Očarana francuska sobarica Đila mu je pod neodoljivom magijom i podvezicama ispod minića vezu morala čvršće vezati. Neodložno! A…

,,To je moja POSLEDNJA odluka i ponašaću se kao član DS“ – ,,Večernje novosti“ prenose zaricanje šizofrenog politikantskog preletača.

Pokret ,,Mitrovica evropska regija“ je odmah novo mesto njegove ,,POSLEDNJE ODLUKE“ da bi zatim osnovao i GG ,,Vredna Mitrovica“ – zbrčkotinu dok mu se divi jadna francuska sobarica Đila, slika, ljubi i  mašući ispraća u Vučićevu SNS, gde zakleti član Demokratske stranke ,,POSLEDNJOM ODLUKOM“ Nedim-efendija postaje ministar.

Francuska sobarica Dragan Riđan Đilas – brana da neko radikalnije ne krene u rušenje Vučićeve krimokratije

Šabac je mesto doslednog otpora Vučiću i poražavajućem vučićizmu. Tamošnji zvanični lider Nebojša Zelenović nije zelen u politici, čvrsto drži niti bunta protiv SNSendvičizma. Naravno da Nebojša nije sam, iako je jedini vidljivi buntovni vožd Mačve i Srema protiv ponižavajuće lopovske idiokratije. Deo šabačke ekipe je i Aleksandar Prodanović bivši član DS.

,,Brine samo o tome kako da zaštiti svoj kapital“ – izreče pomenuti Aleksandar o svom predsedniku DS Draganu Đilasu.

M.Maleš: ,,Smatrate li da je bruka za stranku to što Đilas nije prijavio imovinu?“

,,Ne bih u to da ULAZIM“ – odgovara Prodanović i IZLAZI iz DS.

M.Maleš: ,,Može li Đilas da povrati ugled DS?“

,,Ne može nikako“- zna A.P. odlično o kome se radi, navodi revanšizam ,,sirotice sobarice u spremanju“ partije sobice, te loš odnos zbog patetične ljubomore prema Vuku Jeremiću,…

Dragana Đilasa sa mesta predsednika opajao je isto tako bezlični Pajtić, svi zajedno opajali su Demokratsku stranku na smetlište istorije.

Pročitajte još  Poslanik SNS Vujadinović tvrdi da opozicija planira ubistvo Vučića

Danas posle svakovrsnog bluda bez kazne, sloma vlastodržačke razvratne Kapue u kojoj se zaradilo nesputanim antidržavnim perverzijama zbog odsustva pravne države, mi imamo privid pobune nepostojeće opozicije, pre ,,opozicije“!

Ne zna se ko je komičniji – francuska sobarica Riđan u glumatanju nevinosti ili (Šešelj u lošem pokušaju) Boško Obradović, dok smo svi gubitnici.

Otužni ONE MAN BAND postade Boško ,,Šešelj“ pridruživanjem Đilasu kom je uparenom sa Aleksandrom Vučićem posvetio solidan tekst ,,Vučić i Đilas, dva dobra druga, dva prijatelja“ dok je bio starešina ,,Dveri“ i imao starešinsku ekipu.

Tako je govorio Boško: Ako otkrijemo da su Đilas i Vučić imali zajedničke firme i delili novac – neće nas iznenaditi

Borbene ,,Dveri“ je ukinuo ,,borbeni“ Boškilence, čak su smetali ,,zastarašujući“ rekviziti na demonstracijama ,,Stop krvavim košuljama“ – proterani su i ,,opasni“ transparenti, ostaje pitanje: čime, kako će ,,bundžije“ da sruše režim?

Protest ,,Stop krvavim košuljama“ počeo je 2018.godine, trajao tokom 2019, prelio se u 2020, a od uspeha je imao teranje glasnih buntovnika i navukao nam je ludačku košulju zajedno sa Vučićevim režimom.

Obradović bolje da se podseti svog teksta, ja ću podsetiti na idealan rad u paru dva dobra druga (Vučić&Đilas) – dva prijatelja – to su izbori u Beogradu 2018.

,,Izbori“ su bili krajnje problematični, nisu bili u skladu sa međunarodnim standardima ali aminovanjem od drugoplasirog Dragana Đilasa sve ispade OK. Kukao je malo Riđan na neregularnost ali suze se proliše, ispariše – SNS karavan ode dalje da zauzima fotelje.

Za razumeti je, verovali ili ne – Dragan Đilas je tad bio ponovo nov u politici što dokazuje intervjuom Jelki Jovanović.

U tekstu objavljenom 9. februara 2018. (Bg izbori su bili u martu te godine) Riđan ,,govori o razlozima za povratak u politiku posle VIŠEGODIŠNJE PAUZE“- citat je preuzet iz teksta.

Uh, zaista kad je on bio u politici i zašto se tako neiskusan, nov upustio u beogradsku izbornu trku? Imao Đile nov poslovni aranžman sa Vučićem?

Francuska sobarKINJA Đila usrala izbornu motku, da je frajerčina dobio bi njom i marš iz politike ali ona je samo skratila suknjicu, stavila crvenije haltere i zauzela novu poziciju-POZU. Uleće unoseći svoju političku diletantsku nevinost u nekakvu političku koaliciju ,,Savez za Srbiju“ da bi napravila i stranku posle te reklame.

Najnoviji miraz politici osim Điksarinog devičanstva postaje ,,Stranka slobode i pravde“ osnovana prošle godine.

Stranka ima tri funkcije potpredsednika na jednoj je Borko Stefanović kome je to šesta partija.

Foto: SSP

Od predsednika ,,Stranke slobode i pravde“ Riđana – iskusno. Još iskusnije je što mu je bivši Borislav (zakonski promenio ime u ,,Borko“) i lični zamenik!

Muškarasti vlasnik krvave košulje daje testosteronsku snagu kabinetskoj gnjiloj guzičici-foteljašici, prašine pajalici.

Đila upravo ima ljutu bitku prašinskom pajalicom sa sličnom spremačkinjom Jovom Bakićem. Polemišu zaBludnice ko je kome šta rekao preeEe….

Na ljutu ranu ide ljuta trava što Dragan Đilas, kabinetska muškatla, svakako ne može biti. Običan je džoker za zamajavanje nas nezadovoljnika, brana da neko radikalnije ne krene u rušenje Vučićeve krimokratije.

Pročitajte još  Naš predsednik delija ko Kraljević Marko: Voli da pije, voli da drugima daje a na vreme u Veronu stiže
Ilustracija
Smešno je Đildu porediti sa ,,sličnim“ borcem -Mahmudom Ahmadinežadom.

I Mahmud Ahmadinežad je bio studentski lider u opasnom vremenu. Bile su godine prevrata kada je Iran menjao sebe, Ahmadinežad koordiniše osvetnički napad na ambasadu SAD u Teherenu. Vodi tad političko i vojno krilo akcije (prvi ešelon, bila su još dva). Iranski studentski vođa sa svojim kolegama studentima rizikuje život, nije bio sobno laprdalo!

Printscreen IN4S

Đilas ni u SFRJ ratu ne učestvuje –inženjer je kao i Ahmadinežad kom rat Irana i Iraka postaje bitka sa sobom, potom i sa neprijateljima.

Otadžbina BiH Điksu ratuje posle, ni njegova dedovina u selu Očigrije nije motiv ,,starom“ beogradskom bogatunu da se bori. Nego…

Obojica su bili i gradonačelnici svog glavnog grada, videsmo i kako je ubrzo rđavo stari BeogRĐAN prošao. Iranac odskače do funkcije predsednika Irana!

Ahmadinežad zatim definitivno napušta politiku, biva viđen kako se vozi gradskim javnim prevozom. Ažmadinežadovim funkcionerima kad otkriju ,,ružnu prošlost“, on ih otpisuje dok naša Đila briše prašinu i junaka afere ,,Satelit“ Borka postavlja za LIČNOG zamenika u novoj, najnovijoj partiji.

Svetska vest bila – da je bivši politički ,,samopenzionisani“ predsednik Irana M.A. hapšen zbog zalaganja za sirotinju, naša Đila iz Očigrije polemiše sa nekim uzaludnim levim buržoa levičarem Bakićem, tepih revolucionarčinom bez revolucije…

Možda Očigrijac kroz suze prozove i drugog sadašnjeg opozicionara, svog opozicionog saborca A. Prodanovića?

Nije šala, bio je kao predsednik Gradskog odbora DS S. Mitrovice protiv Đilasa i njegovog pulena Nedim-efendije, davao osuđujuće inetrvjue.

Masovni antirežimski protesti u provinciji su prestali, ugasili se. Mlada Srbija se kreće ka rasejanju dok ova ,,tvrdog jezgra“ unutrašnja, ne manje nesrećna ima kretanje stokholmskog sindroma za nesrećnim ,,mesijanskim“ Aleksandrom Vučićem.

Dobri duh Beograda je još u masovnom buntovnom talasanju, neka ima akcije bar zbog mentalne higijene.

Hrabrosti u Srbiji još ima, prilično matore ali je ima.

Nadam se da će nas HRABRE i sreća pratiti (AUDACES FORTUNA IUVAT), da ćemo dočekati slobodnija, bogatija jutra kad će biti prekidana emitovanja rijalitija.

Nisam za zabranu rijalitija, neka ih bude od 00:00 do 06:00, neka se jedan rijaliti nazove ,,Francuska sobarica“, neka i politikantKINJA Đila tu bude zvezda kad ne može u politici.

Francuska sobarica Dragan Đilas – brana da neko radikalnije ne krene u rušenje Vučićeve krimokratije

Dragan Đilas pripada rijalitiju, zaista mu je tu mesto.

Za ,,Francusku sobaricu“ tad treba puštati vikendom Aleksandra Vučića iz ustanove zatvorenog da terapijski učestvuje. Zašto da opet ne osvoji malo popularnosti, uspešno natera ,,apolitičnog“ Điksa da se seti prošlosti, spoji neku misao (AKO JE IMA?) u bar dve njonjave rečenice i naravno, ne dozvoliti im obračun pajalicama za prašinu!

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare