Novosadska špijunčina Bora Konj ponovo rže!

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen

Tekst je prvi put objavljen avgusta 2022. godine

,,Njihaahaa, pr-prrr, prr, frrrr“- frkće, rže, besno lupa novim potkovicama potkivača Kurjaka Džeremaje stara polit-treš zvezda Bora Konj!?

Piše Danko B. Marin

Za štalskom govornicom sveže istimaren (recikliran u GMOvljivoj laboratoriji) šiba mu repina štalom skupštinskom. Ljut osuđuje iste kao što je on. Pregojen, antipatičan pun nadimaka politkriminalnih vratio se slavodobitno bivši DS Incitatus.

Članovi njegove prethodne partije pamte ga kao novosadsku špijunčinu, osobu za svako izbegavanje. Ne samo oni, svi smo hvatali junački uzmak. Svi!

Uklanjala se od rzačkog društva moja fina, trpeljiva svastika kad se vodiše političke kombinacije. Zbog funkcije morala službeno kontaktirati. Naravno sklanjala se i od konjskog prostaštva nepriličnog za tadašnji Novi Sad. Baš neprijatan lik za svaki, pa i službeni kontakt.

Jedared dokasao na frtalj političko sastančenje debeli u ,,Crni bik“ onomad popularnu novosadsku pivnicu. Kovala se tamo i politika novih snaga imalo se šta reći, prisluškivati, čuti, oslušnuti i od nas – DOS prevarene bande iz za DOSmanijake nebitnog naroda: nakota.

Gosti pivnice su matorci iz zgrade Banovine. Dođedu na štucnu ,,međ drogoše što slušadu rknem-ro“ gde sigurno nema džangrizavih matorih kolega sa posla. Dolaze sitne špije raznih fela od pandurskih do politikantskih, odmah tu je sedište LSV trablmejkera Nenada Čanka, visi šarena afrička zastava,…

Najviše je rokera, naš je lokal.

Foto: Privatna arhiva

Zuvam drugi dupli vinjak, krigla dvolitarska (druga) puna crnog točenog piva. Ukaskala odurna konjina. Bem ti ,,Iron Butterfly“ – odoh da izvršim demokraciju (oslobađanje od mokraće), smeta mi i u kafančugi Bora… Kad evo špije u Ve-Ce da čuje nešto, omiriše vutru. Sirotinja smo za elitni koks nema se love. Crte sa Anda su za društvenu elitu. Naša je kafanska. Žutim mlazom u pisoar šaljem šifrovane poruke? Počeo Bora Konj i da njišti – čudom ga nisam udario u konjsku gubicu ali izleteh, falsetuje za mnom: ,,Zatvori vrata!“. DOSmansko đubre mora da komanduje.

Poznato je da ,,Solunac“ kopitar zna i da provocira. Posle ga brani sistem koji u startu privatizovaše lije DOSmanlije. ,,Otpor“ naplaćivao troškove za rušenje slobizma. Isplati se biti žrtva! Sledi gares i medijska prisutnost. Od nje neprisutni ljubomorci ozbiljno poFizde.

Nenarodna vlast, zacarena na tuđoj nesreći tad je izbegla obećane izbore posle 100 dana firerovanja. Isprakasao se Borislav konjski prdež iz Soluna na trnovitom putu od sitnog DS uhode do arogantnog firera, bar gaulajtera iz našeg malog sokaka. Svi su sumnjivi, svi su krivi za njihovu kolektivnu i ličnu nesposobnost.

Ide vreme… U šićardžijske kombinacije uhodani uhoda spakovao se, udenuo Vuku Jeremiću u partiju.

Ujaslio se 2022. Bora u Augijevu štalu, Narodnu skupštinu SNSrPije. Biće novih nadimaka po novim aferama, stari su: Bora Konj, Sombrero, Solunac,… Doneo i miraz.

,,Afera Solun“ trajno je obeležila identitet debelog kopitara. Najavila da smo DOS gangsterima odrađeni. Njeno nerešavanje bilo je predznak sunovrata DOS oligarhije. Na žalost i obrazac za partijskog natčoveka iz politikantske GMOvljive laboratorije. Partijski ibermenš je nametnut da uvek bude iznad zakona. Već se navikosmo da zakoni važe samo za podanike, rajetine. Ta praksa traje do danas, a dokle će?

Solunisanje… Bora je odgalopirao u Solun: službeni put. U isto vreme je konjskim repom – karticom glasao u (ne)Narodnoj skupštini Srbije. Afera nije nikad rešena, ne pomažu kamere, opozicija, papiri o službenom putu,…

Tako je foteljaš-aferaš počeo da skuplja nadimke. Podsprdica Bora Solunac ostade. Galopera se naročito gadio Novi Sad što se pokazalo na izborima za gradonačelnika 2004. DOSmanske šarlatane pobeđuje Maja Gojković iz Šešeljeve SRS. Maja Žaba pobedonosno uspešno uskače zbog enormne razočaranosti građana.

Foto: Društvene mreže

Jadni, bedni imali smo najavu da će 100% žuta skalamerija propasti. Veći konj od Bore Konja se potrudio kao i žuta ergela da propadnu. Šešeljuge lek, a i sami su bolest.

Šesti oktobar ,,konjska mesnica“ spremala se za dejstvo.

Boris Tadić i Miki Rakić bili su brži! Spremiše novo političko stanje, novu političku štalu. Pomogao je mnogo Miloševićev rušitelj iz Budimpešte razmonter-monter Monti. Nađen je marljiv štalski momak, Aleksandar Vučić. Štalske jasle pozicije i (lažne) opozicije štalar obilno snabdeva senom, ječmom, tečnostima, praškastim materijama, SNSendvičima, zelenom – dolar salatom,… Čisti im aferaška govna radikalno. TužiteljKINJA Zagorka Dolovac SNSramota Novog Sada, Bo-Ta kadar, uredno pomaže ne radeći ništa.

Ritnuo je naš solunski konj na vreme svoju miljenicu Demokratsku stranku. Njen član od 1990. pa do kandidovanja (aferdžije ,,Satelit“) Kurjaka pIzderca na izborima za predsednika 2017. Frktao je Solunac na DS. Bora Solunac se zapljunuo na vernost, novu (ne)vernost. Rže: ,,svu svoju energiju i kapacitete stavljam na raspolaganje predsedničkom kandidatu Vuku Jeremiću“ i Džeremaja dobio oko 206.000 glasova. Bolje da je pregojeni štalski poni kulirao umesto što je ugradio kapacitete energetskog vampira!

O EU?

,,Nema nikakve sumnje da je put Srbije prema Evropskoj uniji jedini ispravan i bezalternativan“- bezalternativni Rz Brzotrz da se predstavi. Njegov šef Vuk Jeremić ne misli tako.

,,Nismo antievropski, ali ne mislimo da EU treba slediti po svim pitanjima“- Džeremaja.

Kači se Solunac i na lokalu, konstatuje da je Čankova ekipa u komunalnoj prostituciji, a ne u komunalnoj koaliciji sa SNS.

LSV odgovara!

,,Građani Novog Sada nemaju amneziju i dobro pamte da je u vreme dok je bio na čelu Novog Sada Borislav Novaković imao veliku priliku da učini mnogo toga za JP SPC Vojvodina i reši ili predupredi brojne probleme sa kojima se Spens dugo suočava“- A. Kravić LSV.

Rat kurvanjskim torbičicama izazvala je izjava tupoog SNS Vučevića o rušenju novosadskog bisera arhitekture. Hteo da ruši SPENS. Kravić naoštrio rogove, Boki kopitar imao sveže, potkovan partijom Kurjaka pIzderaca.

Naravno ništa se nije promenilo. Rađena je stara fora nesposobnih lukavaca. Minhauzen na poslu – je zovu na zapadnim stranama. Bila jedino dobra reklama za Džeremajinog novog člana. Ispao je teška žrtva? Da!

Lokalna, novosadska luda Tomislav Lovrekoić nešto je verbalno dobacio (nije kamen, ciglu, bombu bacio) debelom Bori. Pabirčio je potpise da se ne ruši SPENS. Nešto prosiktao Lovreković, a debeloguzi birokratski parazit jedva ostaje živ. Zašto se tako preosetljiv bavi politikom?

Ima Jeremićev štalski ukras dug spisak fizičkog nasilja. Mučenik je i tu uvek žrtva. Napada ostrašćen i postaje žrtva. Realnost zna da batica od svih ucenjen je idealan je za Vučićevu simulaciju demokratije.

Pred kraj prošle 2021. godine idu pripreme za nameštene izbore 2022. Trebalo je Boru Konja istimariti, ima li boljeg načina od afere?

Pretilo se istragom Soluncu. Nije se devet godina pojavio na poslu. BRTeee plata? Ma, uvek čekiran je lovu primao ali ga niko nije video na poslu. Sigurno bi lenjov bio ugrožen od radnika koji rade svoj posao. Dakle, ponovo je žrtva!

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada vrednom neradniku Bori Soluncu uigrano čekiranom uredno isplaćuje 78.431 dinara mesečno.

Bar da su funte, dolari, EU valuta u koju nas EUforično on vodi ali daj šta daš. Prođoše ,,izbori“ – izborio se Solunac za štalu: skupštinu…

Foto: NSPM

Građani Srbije su ponovo nasamareni. Ispali smo Lafontenovi magarci. Laž od režimom kontrolisanih izbora je prošla. Zakukao Vladeta da je žrtva, Đilas se isto zbog nas žrtvovao lije usiljene suze medijske.

Teško je i režimu! Morao je da organizuje izložbu raznih orlića, bizona, žaba, muflona, silikonskosisih kokošaka, botoks riba,…

Umesto 250 poslanika Narodne skupštine SNSrbije dovoljan je jedan: Aleksandar Vučić. Biće on i zvanična Vlada Srbije, doživotni predsednik, dvorska TV luda, patrijarh SPC je postao, nebo nije granica.

Palančki politikant Bora Konj do tog naprednog EU hvaljenog napredovanja će nas ponovo jahati nešto rzati o svojoj nepogrešivosti, non-stop žrtvovanju. Simulirajmo demokratiju, hvaliće nam EU stabilokratiju i zažmurimo na okupaciju.

4 4 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

3 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sramota
Sramota
1 godina pre

Ne znam ko je Bora Konj, ali je tekst ispod svakog nivoa.

fujčina
fujčina
1 godina pre

nečitljiv prostački text

ja
ja
1 godina pre

kakav je ovo rečnik, aman