SNS psiho Mina Zirojević – zabranjivan joj pristup SOPSTVENOM detetu, a ona upravlja školom; Od Arkanove omladinke do Vučićevog lažnog doktora nauka

Izvor:
Politički.rs

KO JE MINA ZIROJEVIĆ, PROPALA STUDENTKINJA PRAVA, LAŽNI SNS DOKTOR NAUKA, NASILNICA KOJOJ JE ZABRANJIVAN PRISTUP SOPSTVENOM DETETU, KOJOJ SE SUDI ZA NASILJE U PORODICI, A ONA UPRAVLJA SNS ŠKOLOM?

Jedno od prvih hapšenja posle smene režima biće i hapšenje Mine Zirojević, lažne doktorke nauka koju SNS drži na Institutu za uporedno pravo, iako je bila među najgorima studentima prava koje je studirala 10 godina sa prosekom 7, sa kojim nije imala prava ni da upiše poslediplomske studije.

Zbog toga je ova pravna neznalica “na mufte” upisala neki “interdisciplinarni master” na kome se provukla, a potom i sumnjivi doktorat na Fakultetu političkih nauka (dakle ne na Pravnom fakultetu), gde je sa plagiranom disertacijom doktorirala za manje od godinu dana.

Potom je isti onaj čovek koji je doneo odluku da je profesorka Danica Popović sa Ekonomskog fakulteta “plagijatorka”, Minu Zirojević, pravu plagijatorku, oslobodio optužbi za plagijat. Tako je Mina Zirojević, gotovo propali student prava koja je u vreme studija bila podmladak stranke Željka Ražnatovića Arkana, postala “udarna pesnica” novih starih radikala pod vođstvom navijača Aleksandra Vučića.

Mina Zirojević, taj SNS psiho zastrašujućeg izgleda i još strašnijeg ponašanja, postavljena je u Savet Univerziteta u Beogradu ispred SNS, iako ne radi na univerzitetu i nema najviše nastavno i naučno zvanje, kao i u Upravni odbor Fonda za nauku Ministarstva prosvete, gde raspolaže novcem poreskih obveznika koji može da dodeljuje sebi sličnima.

Iako joj se trenutno sudi u Trećem osnovnom sudu u Beogradu za delo nasilja u porodici i pretnje ubistvom sopstvene porodice, ona je od SNS, tačnije od Gorana Vesića i Skupštine grada, postavljena u Upravni odbor osnovne škole “Dr Vladislav Ribnikar”, čija uprava ovaj skandal zdušno podržava i povija se pod pretnjama i ucenama ove nasilne osobe napumpanog ega članstvom u Srpskoj naprednoj stranci.

Printscreen

Mina Zirojević je privođena od strane policije, a izricane su joj i mere zabrane prilaska i komunikacije sa bivšim suprugom i sopstvenim detetom zbog pretnji ubistvom i nasilja koje je vršila. To je kadar SNS koji upravlja osnovnom školom “Dr Vladislav Ribnikar”! To je politika “Za našu decu!” koju sprovodi Aleksandar Vučić.

Mina Zirojević je predložena za procesuiranje pod pretnjom najstrože kazne u sistemu tranzicione pravde posle sloma režima, i više udruženja građana traži od Tranzicionog tužioca u senci formiranje predmeta protiv nje i obaveštavanje nadležnih organa u SAD o ulozi koju ova lažna intelektualka sa sumnjivom diplomom igra u kriminalnim strukturama školstva, sve preko Aleksandra Vučića.

Svojevremeno, Mina Zirojević je na predlog vlasti Aleksandra Vučića postavljena u Upravni odbor Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, ali je posle otvorenog pisma nekoliko vodećih svetskih intelektualaca, uključujući Noama Čomskog i Frensisa Fukujamu, kao nedostojna smenjena iz tog Upravnog odbora, samo da bi je isti taj Vučić postavio u Savet Univerzitetea i u Fond za nauku Minsitarstva prosvete.

Bestidnost ove osobe, koja se pojavljuje na Pink i Hepi televizijama braneći režim, ali i na Balkan Info mreži, gde nastupa sa “ezoteričnim astrolozima” i proriče propast sveta, u skladu je sa farsom koju je SNS napravio i od univerziteta i od obrazovanja, i od škola u ovoj zemlji.

Mina Zirojević, Printscreen/ TV Pink

Ona će među prvima biti procesuirana posle sloma režima kao primer ostalima koji su se upustili u prljavu režimsku korupciju, i među prvima će imati priliku da iskusi tranzicionu pravdu.

Pozivamo Institut za uporedno pravo da se distancira od ovakvih ličnosti i da prestane da bude baza za najsramnije kadrove režima Aleksandra Vučića poput Mine Zirojević, kojoj je mesto u pritvoru, a ne u naučnoj ustanovi.

Grupa građana: Oslobodite pravosuđe!

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar