Šta to radiš Dragane?

Izvor:
Politički.rs, Ilustracija, Foto: Pixabay, Printscreen Facebook

Lopov uhvaćen da krade luk odgovara vlasniku bašte da ne krade. Drži se za luk vetar da ga ne odnese! Eto, luk se sam iskopao iz zemlje…

,,A šta ti je to u torbi?“

,,To zlo i jeste što je u torbi!“ – pravednik, borac da ga vetar ne odnese odgovori.

Pravedni, pošteno bogati perač prozora u Londonu šta ima u torbi što nije oprao?

Piše Danko B. Marin, Foto: “Samoubijanje životom”,
Ulje na platnu, uramljeno. Format 96 x 76 cm bez rama. Autor akademski slikar Jelena Karleuša

Na vreme je odabrao lokaciju za pranje prozora. Njegov perfektno-defektno informisani pobratim Aleksandar Vučić, u izjavi povodom smrti dva radnika Beograda na vodi, ekskluzivno nam saopštava da svakih 10 sekundi u Americi pogine jedan perač prozora.

Sijamski blizanci Vuki-Điki se dobro drže za isčupan luk, pune su i torbe. Garantuju torbekanje dobro usidrenje. Divno su sastavljeni. Stameni jedan dasa, a dvojica – u borbi vetar demokratije da ih ne oduva!

Foto: SSP, Printscreen, Twitter

Sirotanima torbe napunjene lovom od lova u mutnom, sirotinja ih fanatično brani. Aleks iz vinskog podruma u Jajincima još kuka da je prosjak… Kad neće biti prosjak?

Bar druga sijamska (,,opoziciona“) glava prestade da se žali. Ne može ,,opozicionar“ sakriti privatno obezbeđenje, ima li ga sirotinja? Demos nema pravo ni da komentariše.

Fanatici slobodarstva za koje se beskompromisno bore radi demokratizacije društva poseduju obimnu istoriju cenzure medija. Slobodni su bili i ostali da slobodno ponižavaju, uskraćuju slobodu medija. Čista sirotinjska stvar!

Nesrećna Vukica hvatala praksu cenzurisanja kod Zlokija gde je bila ministarKINjA cenzure. Jadna Vukičica danas do perfekcije odrađuje šta je naučila uz aplauze korporativno zadebiljenih SADistana i EUroBistana.

Foto: Printscreen

Uplakano njonjava Điksica je Bombarder 92 drlilovana. Dolaskom na vlast bila je prozivana od Verice Barać… Bezočna povređena Điksalina njunjala je posle smrti nesrećne Verice gušeći javnost bednim praznoslovljem bez suštinki argumentovane snage.

Bi klasično đitler-šitlersko mrlj-nju-nju fu-nju-nju sve namenjeno plaćenim obožavaocima.

Mi ne znamo ko je i kakav je bio u ratu protiv Verice?

Birokratski kafkijanski ,,Zamak“ Kafin štitio nadutog Đitler-Šitlera u DOSmanijačkoj trećesvetskoj državi – pa, još Evrope. Iskompleksirani kulturni bezvrednik SrPiji (ne i Srbiji) u nasleđe ostavlja defektaški lični pečat rijalitija. Đitler velikobratski ubacujue debilni šou ,,Veliki brat“ putem TV NATO Bombarder 92.

Vizionar?

Žalosno je da Verica umire i sistemom usmrćena. Zaboravljena je. Za pamćenje je viđena najveća najstradalnija žrtva: Dragan Đilas. Uguši se Đile od samosažaljenja.

Međunarodno prozivan u vreme žutarenja. Bio je definisani oligarhijski kastrator slobode. Jedino nam Đitler-Šitler pomaže da kristalno jasno razumemo Nika Koena britanskog kolumnistu, borca za istinsku slobodu govora, štampe, televizije. Izbor postoji, tu su deca ,,Velikog brata“…

Jednopartijski pluralizam pod stegom žutih firera ne da se sakriti. Žuto nasleđe osim rijalitija ponosi se i kultom bezličnih ličnosti. Zlo seme gordih ništića, firera iz našeg malog sokaka i to uspešno posejaše. Posle Tadićevih solilokvijuma imamo Vučićeve.

Pamtiće se brabonjarizmi-vučićizmi po egomaničnim lupetanjima. Nigde protivnika da ukrste mišljenja.

Zevs Vučić sa Olimpa, nema vremena za tamo neke ljude, pa još iz politike. Aleks je vrhovni bog! Điksa je olimpsko božanstvo bez portfelja.

Advokat i političar Srđan Nogo godinama traži TV duel povodom beogradskih krimi-polit gangova i čestog pominjanja imena božanstva bez portfelja Dragana Đilasa. Gde je da se odazove da čujemo slobodno-pravdoljubivom EU Đilasu šta viri iz ,,poštene“ torbe?

Od dve glave – jednog tela ćutanja se jedino sete andergraund političari, novinari i mediji.

Tri godine omerte (mafijaški zakon ćutanja) o smrti advokata i političara Vladaimira Cvijana.

*U torbirgirgici nosiš jednu omertu diko da ne čuje niko – *,,Bijelo dugme“ izmenjeno stihovanje.

Sijamci Srbiji pričaju o poštenju, zašto su nepošteno ćutali i još ćute?

Nije Cvijan dugme da se izgubi i ne može naći, bio je zamajac SNS uspeha ali i zajedno sa Drganom Đilasom jedan od stubova tadićokratije i muk?

Jedino se na društvenim mrežama vrišti kako kum Vučić štiti svoje kumove.

S druge strane drOgosrPijanština odobrava ,,kumovsko distanciranje“ (Radovanjski lug) DrOganov od kuma Mlađana Đorđevića.

Sijamski blizanci ipak imaju dve glave…

Foto: SSP, Instagram

Zato je torba za ,,Rio Tinto“ jedna! Pare u njoj adekvatno su podeljene čim je Đitler-Šitler bio vožd ekološkog protesta protiv riotintaranja. Opšte mesto ekologa ekocidaša su njegove reči pre nagodbe da bude ekološki firer.

,,Hajde da pričamo o koncesiji na te rudnike, ali da fabrika baterija bude kod nas zato što su one u svim mobilnim telefonima i električnim automobilima. Zar to nije šansa za Srbiju?“

Ove genijalne misli mora da je inženjerskom umu skrojila (honorarno) genijalna Ana Brnabić.

Nju predsednik ZAVNOHije Milanović zove glasnogovornikom Aleksandra Vučića. Ani stavlja etiketeu ,,kurir gospodina Vučića“ uz ogradu da je poštuje.

Foto: Profimedia

Zoran Milanović dokazuje svoje iskreno dobrosusedstvo pozivima Srbiji…

Srbija ,,lupeta o etničkom čišćenju u Hrvatskoj“ izgovara dobri komšija. Bez imalo sramote pljačka, proterivanje i ubijanje Srba Milanoviću je pseudoistorija?

Poziva nas dobri etnočistački komša da uvedemo sankcije Rusiji zbog našeg puta u nikad stigli EU.

Zavučen u beogadsku neprovetrenu uprdetinu paralelno predlaže sankcije Rusiji i Dragan Đilas.

Za DrOganovog kuma Đorđevića da vidimo gde spada ..opozicionar“ pošteni.

,,Onaj ko traži uvođenje sankcija Rusiji radi u korist izdajnika Vučića“ – misao precizno definiše Mlađan Đorđević na KTV Zrenjanin.

Foto: Pixabay, Zoran Lončarević/Nova.rs, Printscreen/Blic

Đilas i Đorđević teško da će imati TV suočavanje. DrOgosrPijanac će njonjati svoje nemušte njonjarije hvaljen da je briljantan inženjerski um.

Mučenik nema ni dan rada u inženjerskoj struci!? Gde se ispraksao?

Novinarčio u drOgosrPijanskom Bombarderu 92 posle apodiktično cvileći na svakog ako bi ga pomenuo po nepodopštinama od kojih ima moć i pare. Novinar?

Najavljenu Šapićevu tužbu oko beogradskog polit-kriminala komentariše putem medija. Gde je suočavanje sa Šapićem na nekoj TV? Doktor Gangula ga bacio u gabulu. Otac rijalitija se izreklamirao, ne paradno, nego jadno.

Advokat i političar Srđan Nogo uporno traži TV duel nabrajajući zastrašujuće Đilasove polit-kriminalne niti. Pominje Nogo osim busplusiranja i povezanost oko nekretnina kod ,,nestanka“ advokata i političara Vladimira Cvijana.

Šta to radiš DrOgane, čime si sprečen da ne radiš svoj posao? Oče rijalitija prviš plačući performans kad ti huligani viču da si lopov, evo prilike da se ratosiljaš neprilike dostojanstveno – ako zaista nisi ono što huligani viču: odradi radniče! Operi se pred TV kamerama londonski peraču prozora.

RaTnik nisi, otišao bi 90-tih do svojih bosansko-ličkih korena, do temelja svete đedovine. Nije ni tvoj kompanjon. Nosio je kišobran oko Sarajeva, bio Meri Popins.

Sigurno sa četom tvojih telohranitelja nećeš ni u Ukrajinu ići da povedeš kontraofanzivu i u Moskvi uhapsiš Putina.

Prdiš nam autistično poput poludelih vašarskih proroka o Evropskoj uniji 2030. godine smatrajući se pametnim i bitnim.

Stvarno, šta ti ovde, osim bogato naplaćenog mrsomuđenja za javnost, građanima Srbije radiš?

5 2 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare