Đilas: Vučić je talac Radoičića, plaši se šta bi sve ovaj mogao da kaže

Izvor:
Beta, Foto: SSP, gradtrebinje.com

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić talac bivšeg potpredsednika Srspke liste Milana Radoičića jer se, kako je ocenio, plaši šta bi sve ovaj mogao da kaže.

Vučić je ranije danas kazao da Radoičić odgovara pred pravosudnim organima i da mu tek predstoji optužnica, a da će istraga pokazati odakle mu novac za luksuznu kuću i za kupovinu oružja kojim je izvršen napad na kosovsku policiju 24. septembra kod Banjske.

Vučić je kazao novinarima u Beogradu i da “zna mnoge druge koji imaju još veća bogatstva”, među kojima je pomenuo Đilasa i predsednika Narodnog pokreta Srbije Miroslava Aleksića.

Đilas je za portal nova.rs kazao da je Vučić danas najbogatiji čovek u Srbiji, a da su, kako je dodao, njegovi bliski saradnici bogatiji od ljudi koji se čitav život bave ozbiljnim poslovima.

“I pored svega što ima, uključujući i neograničenu moć, on je talac Radoičića jer se plaši šta bi ovaj mogao sve da kaže. Pre 10 godina Radoičić nije imao skoro ništa – danas je među najbogatijim ljudima u Srbiji”, kazao je Đilas.

Naveo je da isto važi i za još stotine drugih, koji, kad je Vučić postao vlast, 2012, nisu imali ništa.

Đilas je još rekao da za njega (Đilasa) uvek mogu da izmisle šta god hoće, poput računa na Maricijusu, o kojima je, kako je dodao, prvi govorio upravo Vučić.

“Kada je Međunarodna istraživačka mreža novinara otkrila da su svi papiri kojima su mahali falsifikat i kada su svetski mediji objavili ime čoveka koji je za račun Vučića i ekipe pravio te falsifiakte, svi su ćutali”, podsetio je on.

IZDVOJENO ZA VAS
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare