Đorđević: Bitanga iz Čipuljića će poput Mesića da kaže “ZADATAK JE IZVRŠEN, SRBIJE VIŠE NEMA”

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen

Gostujući u emisiji na kanalu HelmCast predsednik pokreta Oslobođenje je komentarisao uništavanje Srbije od strane Aleksandra Vučića.

– Aleksandar Vučić, bitanga iz Čipuljića, je taj koji stvara Veliku Albaniju. Više on radi na tome nego Tači, Haradinaj i Kurti zajedno. Nikakva Velika Albanija ne bi mogla da se napravi da nije njega, on je doveden zbog toga i on to ostvaruje. To su nemački interesi i američki interesi i austrijski interesi i interesi celog zapada, i finansijski i geostrateški. I onaj najbitniji njihov interes je menjanje svesti srpskog naroda, jer ako mi sutradan pristanemo na ovo što Vučić pristaje oko Kosova, onda nemamo razloga da ne pristanemo na bilo šta više, onda Srbi kao narod i Srbija kao država više ne postoje. Kao što je Mesić uzviknuo nema više Jugoslavije, tako može Aleksandar Vučić već sada da kaže “nema više Srbije, zadatak je izvršen, uništio sam Srbiju”. On je uništio Srbiju u ekonomskom smislu, u moralnom smislu, u duhovnom smislu, uništio joj svaki oblik državnosti. Sedamnaest posto teritorije je on poklonio nekome, i onda šta mi imamo da pričamo danas o tome ko je Aleksandar Vučić i kakve su njegove namere, rekao je između ostalog lider pokreta Oslobođenje.

Inače, mediji bliski Aleksandru Vučiću, verovatno svesni njegove veleizdaje i predosećajući dolazak novog srpskog vožda, skoro svakodnevno prenose po neku od najoštijih izjava Mlađana Đorđevića na račun Aleksandra Vučića. Tako je i danas Informer mudrog Dragana J. Vučićevića preneo Đorđevićevu izjavu u kojoj poziva narod na proteste sve do pada  Vučićevog režima .

Đorđević se preko tvitera zahvalio Vučićeviću na tome:

Pogledajte celu emisiju:

Ostavite komentar