Đorđević: Da Bog poživi Vučića da može da bude UHAPŠEN, PROCESUIRAN, OSUĐEN i da mu se oduzme imovina pokradena od naroda

Izvor:
Politički.rs

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, odgovorio je na pitanje lista Danas da li treba očekivati da predsednik države Aleksandar Vučić zaista bude pozvan na detektor laži i odgovara na pitanja o vezama sa kriminalnim klanovima

– Od političkog manipulatora, šefa jajinačkog mafijaškog klana, izdajnika i predsednika mafijaške organizacije SNS ja očekujem sve i ništa me ne može iznenaditi. Saterani u ćoše sopstvenim kriminalom i zločinima za koje ga optužuju njegovi saradnici učiniće sve da skine odgovornost sa sebe. Ali nikakvi poligrafi ne mogu sakriti istinu da je car go  i da je kraj njegove vladavine blizu. Samo da ga Bog poživi zdravog da može da bude uhapšen, procesuiran, osuđen i da mu se oduzme imovina pokradena od naroda – rekao je Đorđević.

Inače, predsednik pokreta Oslobođenje, u okviru kampanje “Razgovor sa narodom”, ovih dana obilazi Republiku Srpsku. Danas je obišao Sokolac gde je posetio stratišta srpskog naroda.

Najpre je obišao vojničko groblje:

Odali smo počast srpskim junacima u Sokolcu na vojničkom groblju. Naša je dužnost da nikada ne zaboravimo žrtve utkane u slobodu našeg naroda, napisao je Đorđević na društvenim mrežama.

Na Malom Zejtinliku sahranjeno je više od 1.000, od 3.800 poginulih boraca Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske. Kompleks groblja je izgrađen po ugledu na srpsko vojničko groblje na Zejtinliku.

Potom se poklonio senama poginulih srpskih i ruskih boraca, i civilnim žrtvama Prvog i Drugog svetskog rata i Otadžbinskog rata.

Đorđević je podsetio na stihove koji su uklesani na spomen ploči u Čemernom:

“Svaka stopa svete zemlje ove,
Što je vašom krvlju natopljena
Zauvek će biti za sinove,
Da je brane kroz burna vremena”

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar