Đorđević: Dok su Srbi na barikadama, Vučić je u Mađarskoj, Brnabić u SAD, a Stefanović se sakrio u mišjoj rupi!

Izvor:
Politički.rs

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević oštro je kritikovao odluku državnog vrha da se, kako kaže, skloni iz zemlje dok traje kriza na severu Kosova i Metohije.

„ROSU je upao na sever Kosova, Srbi stoje na barikadama, danas su pripadnici ove ilegalne prištinske jedinice pretukli trojicu Srba. Za to vreme, Vučić je u Mađarskoj, Brnabić u Americi, a ministar odbrane Stefanović u mišjoj rupi“, kaže Đorđević.

On je otvoreno napao odluku predsednika Aleksandra Vučića da u sred krize ode na samit o demografiji i porodici koji organizuje mađarski premijer Viktor Orban.

Predsednik Oslobođenja kaže da „nije siguran šta Aleksandar Vučić uopšte traži u Budimpešti“.

„To je nekakav skup o demografiji, a nama su smrtnost i odliv mozgova najgori u istoriji, zahvaljujući režimu SNS. Ne znam ni šta bi Vučić mogao da kaže i o porodici, uzevši u obzir da je već imao dva braka i da mu se sin fotografiše sa kriminalcima“, dodaje on.

Đorđević zaključuje da je jasno da je Vučić izbegao boravak u zemlji dok traje „otvorena izdaja Kosova i Metohije“.

„ROSU skida Srbima tablice na osnovu sporazuma koji su naprednjaci potpisali. Znali su da će ovo da se dogodi“, ističe predsednik pokreta Oslobođenje.

„Umesto u Budimpeštu, mogao je bar da ode u UN i brani Rezoluciju 1244, što je on takođe izbegao. Umesto toga, tamo je Ana Brnabić koja priča o Briselskom sporazumu.“

Đorđević je upitao i da li je vlast zvanično postavila Briselski sporazum ispred suvereniteta Srbije i Rezolucije 1244, koju, prema njegovim rečima, više i ne pominju u javnim nastupima.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare