22/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Đorđević. Izdajnik Vučić laže da nije pozvan na ustoličenje mitropolita Joanikija

Foto: Privatna arhiva

Izvor:
Politički.rs

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević je dugo godina na političkoj sceni Srbije. Učesnik je i kreator mnogih sudbonosnih događaja od 1991. pa do danas. Tokom svog delovanja sretao se, upoznavao  i sarađivao sa skoro svim političkim akterima u Srbiji. Neki od njih su bili kvalitetni, neki manje kvalitetni ljudi, a neki običan škart i ljudski otpad protiv kojih se Đorđević sa svojim pokretom Oslobođenje danas beskompromisno bori.

 

Najverovatnije je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najveći škart i najveći neizlečivi patološki lažov, kad je Đorđević morao da reaguje na njegovu izjavu da nije dobio poziv za ustoličenje mitropolita Joanikija 5. septembra na Cetinju.

Foto: Privatna arhiva

Đorđević nikako da shvati i razume da je Vučić kukavica i da ga je strah da se pojavi tamo gde je srpski narod i gde je čista srpska vera, pa je na društvenim mrežama napisao:

Upravo sam zvao prijatelje u Mitropoliji crnogorsko-primorskoj da im čestitam što nisu pozvali izdajnika Vučića na ustoličenje Mitropolita Joanikija.

Ali me malo rastužiše. Rekoše mi da mu je pozivnica poslata prošle nedelje.

Izdajnik opet laže!

M. Milovanović

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: