Đorđević: Izdajnik Vučić ponizio Krivokapića i pokazao da i dalje sarađuje sa Đukanovićem

Izvor:
Politički.rs

Prva fotografija pokazuje kako se braća po kriminalu dočekuju u Beogradu 2013, dok je Milo bio premijer.

Druga fotografija prikazuje kako izdajnik Vučić ponižava prof. Krivokapića i dokaz je da Milo i Vučić i dalje sarađuju.

Ovim rečima je ljutito reagovao predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, povodom današnjeg sramotnog dočeka predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, koga je u izlizanim i odrpanim farmerkama dočekao ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Podsetimo, potpredsednik vlade i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović danas je u ime Vlade Srbije dočekao crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, koji je po prvi put došao u zvaničnu posetu Srbiji.

U čast dolaska premijera Krivikapića, na beogradskom aerodromu je bio postavljen špalir garde Vojske Srbije, a ministar Nedimović se kao domaćin pojavio bez kravate i odela u izlizanim farmerkama, što je mimo svih protokola.

Javnost je burno reagovala, ogorčena što je Vučić preko Nedimovića ponizio i profesora Krivokapića i Crnu Goru, kao i počasni gardu, srpsku i crnogorsku zastavu, i srpsku i crnogorsku himnu.

Zvanična Crna Gora se još uvek nije oglasila povodom sramotnog poteza režima Aleksandra Vučića, dok se tokom svečanog dočeka na licu profesora Krivokapića video blagi osmeh, koji je najverovatnije govorio da je svestan među kakvim se banditima našao, i šta je sve dužan da trpi zarad dobrih odnosa bratske Srbije i Crne Gore.

Dejan Šoškić u petak gost na tribini “Oslobođenja”: “Korupcija i privredni rast”

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar