Đorđević: Merkel dolazi da bi Vučić predao u nemačke ruke, posle energetskog sistema na KiM, i sisteme Srbije, RS i CG

Izvor:
Politički.rs

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević  je prvi ukazao još krajem prošle dodine da je srpska vlast predala ili prodala energetski sistem, najvažniji privredni resurs na Kosovu i Metohiji.

Đorđević je u više navrata pozivao predsednicu Vlade Anu Brnabić, ministarku energetike Zoranu Mihajlović i poslanike u Skupštini Srbije da se izjasne kako je moguće da “prištinska kompanija КOSTT preuzima snabdevanje severa Кosova i Metohije električnom energijom, te da prestaje snabdevanje srpskih potrošača na Кosovu od strane preduzeća iz centralne Srbije”.

“Vučić se sakrio u rupu, nadležna ministarka Zorana Mihajlović se pravi luda, Ana Brnabić se ponaša kao da ne vodi vladu ove zemlje, a poslanici u skupštini glume Zadrugu. Svi zajedno poturaju mučenog i komičnog Petra Petkovića da se batrga i kao papagaj”, komentarisao je Đorđević ćutanje odgovornih za ovaj izdajnički potez.

Predsednik pokreta Oslobođenje je objasnio da se ovim činom srpski potrošači na severu Кosova “praktično integrišu u energetski sistem Velike Albanije – budući da je prištinska energetika objedinjena sa mrežom Albanije”.

“Vučić tako direktno radi na uspostavljanju infrastrukture Velike Albanije”, rekao tada je Mlađan Đorđević.

Danas je predsednik pokreta Oslobođenje objasnio pravi razlog posete Angele Merkel Tirani, iako je Vučić najavio posetu Beogradu, i kakvo još zlo mogu da očekuju građani Srbije, Crne Gore i Republike Srpske od odlazeće Angele i njenog poslušnika Aleksandra Vučića

“Angela Merkel je pokrovitelj, i politički, i finansijski, stvaranja jedinstvenog energetskog sistema Albanije i tzv. Kosova (čitaj Velike Albanije) i zato je Šešeljev kum izdajnik Vučić poklonio Albancima kompletan energetski sistem Srbije na KiM.

Po tom projektu, iz kojeg će nemačke kompanije izvlačiti profit i sistemi Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, treba da dođu u nemačke ruke.

Zadatak ostvaruje šef jajinačkog i klana Velje nevolje, lopov Aleksandar Vučić.”, napisao je Đorđević na društvenim mrežama.

Nije slučajno Aleksandar Vučić na Bledskom forumu, među začuđenim regionalnim liderima zajecao, pitajući se glasno ko će da mu naređuje kad ode Angela Merkel. Svestan je Vučić svojih izdaja i kolaboracije a  video je kako Zapad u Avganistanu ostavlja na milost i nemilost svoje saradnike Talibanima, te panično traži nove zaštitnike na Zapadu.

Zato mu je Đorđević više puta ponovio na društvenim mrežama da ne brine kad ga Zapad pusti niz vodu, jer neće proći kao sluge okupatora u Avganistanu koje su dopale u ruke Talibana, Đorđević podseća Vučića da je u Srbiji, da će imati pravedno suđenje, i da će ostatak života mirno i spokojno provesti u Zabeli.

Nije zgoreg podsetiti na detalj da je, u vreme dok je predsednik Srbije bio Boris Tadić, Angela Merkel bila u poseti Srbiji, baš u predizbornoj godini, i zatražila od Tadića da prizna Kosovo, što je ovaj odbio. Odmah posle toga su Toma Nikolić i Aleksandar Vučić pobedili na izborima i došli na vlast. Možemo o Tadiću misliti sve i svašta, međutim, to je bio jedan pravi državnički potez s njegove strane, iako je znao šta mu se sprema.

Za razliku od Tadića, postoji li nešto što Aleksandar Vučiće neće da uradi, pokloni, preda, proda ili izda, samo da bi se zadržao na vlasti? Tako nešto najverovatnije ne postoji, a ako neko zna – nek javi.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare