Đorđević: Neka hvala, gospodo iz Evropskog parlamenta. Smenićemo ga sami. Ovo je naša stvar. Ne treba nam vaša pomoć.

Đorđević: Neka hvala, gospodo iz Evropskog parlamenta. Ne treba nam vaša pomoć. Smenićemo ga sami. Ovo je naša stvar.

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević objavom na svom Fejsbuk profilu prokomentarisao na izveštaj Vladimira Bilčika Evropskom parlamentu. Poruku predsednika pokreta Oslobođenje parlamentarcima Evropske unije prenosimo u celosti

Devet godina Vučićeve vlasti je trebalo Evropskom parlamentu da primeti da nešto u Srbiji nije u redu. Devet godina opšte pljačke, preuzimanja društva od strane mafije, gašenja medija i demokratije.

U novom izveštaju Vladimira Bilčika Evropskom parlamentu naći će se amandmani koji pominju aferu Jovanjica, pljačku Krušika, Telekom, rušenja u Savamali, kao i javne napade i govor mržnje prema političkim protivnicima i nezavisnim medijima.

Zašto baš sad? Jako su se zabrinuli za demokratiju u Srbiji i dobrobit građana Srbije? Stalo im je do poštovanje zakona?

Naravno da ne. Setili su se toga jer tako zavrću ruku Vučiću i podsećaju ga da je vreme da ispuni ono za šta su ga doveli. Da uskoro potpiše pravno obavezujući sporazum sa tzv. Kosovom. Što znači: priznanje i stolica u UN.

Neće im trebati mnogo tog pritiska, Vučić ionako na sve pregovore nosi belu zastavu. Zato što mu od zapadne podrške i novca zavisi vlast u Srbiji.

Baš briga zapad za korupciju i demokratiju u našoj zemlji, njih zanima jedino da ispunimo zadatu agendu. Dok god im Vučić predaje Kosovo, Republiku Srpsku, svađa nas sa Rusijom i približava NATO, radi sve što mu kažu u vezi migranata, oni će ga podržavati na vlasti.

Ili ćemo ga smeniti uskoro i srušiti taj nakaradni režim, ili će svojom veleizdajom napraviti mrlju na našoj istoriji.

I neka hvala, gospodo iz Evropskog parlamenta. Ne treba nam vaša pomoć. Smenićemo ga sami. Ovo je naša stvar. A on je ionako vaš čovek, devet godina ste ga tapšali po ramenu, samo nastavite tako i dalje.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar