Đorđević: Oliver je bio poslednja brana potpunom porobljavanju Srba sa KiM od strane Tačija, Haradinaja i Vučića

Đorđević: Oliver je bio poslednja brana potpunom porobljavanju Srba sa KiM od strane Tačija, Haradinaja i Vučića
Foto: Pokret Oslobođenje, Agencije

Đorđević: Oliver je bio poslednja brana potpunom porobljavanju Srba sa KiM od strane Tačija, Haradinaja i Vučića

Povodom tri godine od ubistva Olivera Ivanovića, na društvenim mrežama se oglasio predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević

SEĆANJE NA OLIVERA IVANOVIĆA

Oliver Ivanović je bio poslednja brana potpunom porobljavanju Srba sa Kosova i Metohije od strane Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja i Aleksandra Vučića. Meci u leđa Olivera Ivanovića su simbol propasti naše države i jedan u nizu činova izdaje Kosova i Metohije i Srba koji tamo žive.

Podsetiću na neke činjenice.

Tri godine je prošlo od političkog atentata na Olivera Ivanovića. Tri godine vlast u Beogradu kriminalna mafijaška vlast nije tražila od vlasnika TV Pink Željka Mitrovića da se izjasni ko je taj ko je platio da se emituju propagandni spotovi na toj televiziji protiv Olivera Ivanovića. Režim krije Milana Radoičića i Zvonka Veselinovića u Srbiji, iako su prema optužnici prištinskih vlasti “predvodnici kriminalne grupe odgovorne za ubistvo Olivera Ivanovića”. Inače, takozvane kosovske vlasti se i bave ovim slučajem zato što su Aleksandar Vučić i Ivica Dačić potpisali Briselski sporazum kojim Srbija više nema sudsku vlast na teritoriji Kosova i Metohije. Zgodno, zar ne?

Godinu i po dana je prošlo otkako je Aleksandar Vučić rekao da “misli da ima ime ubice”.

Tri godine se nijedan član brojne porodice Olivera Ivanovića nije pojavio na režimskim medijima, osim njegove nevenčane supruge, Milene Popović. Koja je nakon godina gostovanja po raznim režimskim televizijama pohvalama na račun Aleksandra Vučića napredovala i do toga da bude narodni poslanik.

Pune tri godine taj isti Aleksandar Vučić nije uradio apsolutno ništa da se pronađu ubice najuticajnijeg opozicionara na Kosovu i Metohiji. Čoveka koji je i sam upozoravao na to šta će mu se dogoditi ako se ne
zaustavi divljanje SNS mafijaša na severu pokrajine. SNS mafijaša okupljenih pod nazivom “Srpska lista” koalicionih partnera Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja.

Ponašanje srpskih vlasti je velika sramota za Srbiju i pokazuje odnos izdajničkog režima prema Srbima na Kosovu i Metohiji.

Ubistva Olivera Ivanovića i njegovog kuma Dimitrija Janićijevića, ubijenog na isti dan četiri godine ranije, su najveće kriminalne tajne ovog režima. Pokret Oslobođenje obećava da će nakon promene izdajničkog režima otkriti sve njegove kriminalne tajne i da će svi povezani sa ubistvom Olivera Ivanovića veoma brzo biti uhapšeni i osuđeni na zaslužene, dugačke, kazne zatvora.

Foto: Pokret Oslobođenje, Agencije

POSLEDNJE OBJAVLJENO
Ostavite komentar

Komentari

Nema komentara. Ostavite vaš komentar.

Ostavite komentar