Đorđević poziva na “Dogovor o NAPADANJU”

Izvor:
Politički.rs

Mlađan Đorđević, predsednik pokreta Oslobođenje, pozvao je danas opoziciju i sve građane Srbije na „Dogovor o napadanju“ kriminalnog i izdajničkog režima Aleksandra Vučića, njegove lažne opozicije i stranih pomagača.

On je rekao da ovih dana vidimo pozive koji dolaze iz raznih političkih opcija o takozvanom „dogovoru opozicije o međusobnom nenapadanju“.

Po njemu, političke opcije bliske Aleksandru Vučiću, poput Boška Obradovića, ili „Ne davimo Beograd“, gotovo u tempiranim vremenskim intervalima daju slične izjave da se opozicija mora dogovoriti “da jedni druge ne napadamo”, a vetar u leđa daju im i kojekakvi EU posrednici.

„Pokret Oslobođenje i ja lično, nikada nije i nećemo napadati istinske borce protiv Aleksandra Vučića i njegovih pomagača u izdaji i kriminalu koji su pogazili svoju reč kada su na prošlim izborima građane pozivali na bojkot i potpisali Ugovor sa narodom. Danas, kada je svaki segment čestitog života u Srbiji srušen i kada se brutalno satiru sva građanska prava, oni nas pozivaju na izbore i na usvajanje ”dogovora o nenapadanju”, što bi trebalo da bude novi ugovor, ovoga puta sa đavolom, sve zarad postizborne podele plena. Upravo zbog ovakvih lažnih opozicionara, kojima su apetiti veći od poštenja, pozivamo sve koji zaista žele da sruše izdajnički i kriminalni režim Aleksandra Vučića, da nam se pridruže u inicijativi donošenja “Dogovora o napadanju” gde će se na stubu srama naći ne samo Aleksandar Vučić i njegova sektopartija, već i svi koji glumatajući lažnu opoziciju stavljaju ličnu korist iznad državnog i svenarodnog interesa“, navodi Đorđević.

„Izbori u Srbiji regulisani su zakonima. Svaki navodni dogovor o izbornim uslovima kršenje je zakona na snazi i dalje urušavanje države i vladavine prava, te podržavanje Aleksandra Vučića u izdaji i pljački. O tome nema pregovora i ne može biti dogovora“, dodaje Đorđević, uz zaključak da „svako ko pristane na ”dogovore o izbornim uslovima” sa Aleksandrom Vučićem, prodao je Srbiju i dušu, a to je najbolji način da se pokaže ko je u Srbiji prava opozicija, a ko radi za interese jajinačkog klana i sektopartije“.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar