Đorđević: Predlog Dveri o “nenapadanju između opozicije” je OBIČNA PREVARA!

Izvor:
Politički.rs

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, prokomentarisao je poziv Boška Obradovića “opoziciji” da se donese dogovor o međusobnom nenapadanju. Đorđević je u svom saopštenju, koje prenosimo u celosti, potpuno raskrinkao dvoličnu politiku i delovanje Boška Obradovića.

Boško Obradović odustajanje od svojih opozicionih aktivnosti i kontradiktornost u svom političkom delovanju koje ima raspon od “bojkota izbora i da nema razgovora sa Vučićem”, pa sve do “poziva na izbore i pregovora sa Vučićem”, pokušava da opravda čuvenom floskulom celokupne lažne Vučićeve opozicije, a koja glasi “mi ne radimo protiv države”.

Mlađan Đorđević, predsednik pokreta Oslobođenje, Foto: Pokret Oslobođenje

“Mi ne radimo protiv države” je siguran znak da se neko od opozicionara prodao.

To je najpre izgovarao Miloš Jovanović iz DSS, pa Vojislav Šešelj, Mica Zavetnica, Miša Vacić, Radule DOJEB, Žika Slika POKS, a sada i Boško Obradović.

Niko od njih ne radi protiv države, ali u onom naprednjačkom smislu, gde je Vučić država, a protiv Vučića se ne sme raditi.

Tako da celokupna “družina od vješala – mi ne radimo protiv države” ima samo jedan zadatak, a to je davanje legitimiteta Aleksandru Vučiću, odnosno njegovim lažnim izborima.

Odatle i proizilazi poziv Boška Obradovića “opoziciji” da se donese dogovor o međusobnom nenapadanju, kao i da se obavežu da po završetku izbora neće ići sa SNS-om u vlast ni na jednom nivou.

Međutim, prvo pitanje koje se postavlja, čak i da Boško Obradović ili bilo ko drugi iz “družine od vješala” uopšte pređe cenzus je: “Odakle ti bre ideja rođače da bilo ko hoće sa tobom u koaliciju, i odakle ti ideja da im trebaš?”.

Ovakvi zaveti o neulasku sa SNS u vlast koja im to nije ni tražila i dogovor o nenapadanju su samo zamazivanje očiju javnosti, a pravi cilj je kao što je već rečeno davanje legitimiteta nelegitminim izborima Aleksandra Vučića, koji se odvijaju pod pritiscima, pretnjama, kupovinom glasova, ucenama, nedostatkom demokratskih uslova, cenzurom medija…

Od prošlih izbora na čiji bojkot je pozivao Boško Obradović, jedino što se promenilo je to da on sada ima dogovor sa Aleksandrom Vučićem, a izborni uslovi su još gori…

Dogovor o nenapadanju ima smisla i treba da postoji samo među pravom opozicijom, a ne između onih koji su prodali sve svoje političke ideale zarad skupštinske kantine, ponekog minuta i slova u režimskim medijima.

Prevare i podmetanja Boška Obradovića o nekakvim dogovorima o nenapadanju ili obećanja da se neće nakon izbora ići u koaliciju sa SNS su samo jeftina propaganda koja je osmišljena u kabinetu šefa jajinačkog klana.

Srbiji nisu potrebni lažni izbori, već oslobođenje od kriminalnog klana na čelu sa Aleksandrom Vučićem i sve lažne opozicije koja pomaže njegov opstanak na vlasti.

Mlađan Đorđević, predsednik pokreta Oslobođenje

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare