18/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Đorđević: Rasformiranje Jajinačkog kriminalnog klana prvi zadatak nakon oslobođenja Srbije

Foto: Printscreen, Politički.rs

Izvor:
Beta

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević ocenio je danas da je vlast “organizovala” kriminalnu grupu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, osumnjičenu za najteža krivična dela, među kojima i ubistva.

Đorđević je u pisanoj izjavi naveo da “operacije Belivukovog klana dobijaju na značaju od momenta kada Bratislav Gašić, po ukazu Aleksandra Vučića, postaje direktor Bezbednosno-informativne agencije”.

“Oni su fabrikovali slučaj Jajinci, ceo onaj smešni i navodni atentat na Vučića, samo da bi pravili medijsku pompu i smenili prošlog direktora BIA. Na čelo te institucije potom dolazi Gašić, sa zadatkom da otvori prostor Belivukovom klanu”, naveo je lider Oslobođenja a preneo taj pokret.

Dodao je da se paralelno odvija proces “čišćenja Uprave kriminalističke policije od poštenih policajaca” i “uvođenje sumnjivih likova poput Gorana Papića i Dijane Hrkalović u UKP”.

“Radi se o osmišljenom planu da se bezbednosne službe podrede operacijama jednog kriminalnog klana, kojim se upravlja direktno iz kuće Vučića u Jajincima. Zato ga i zovemo Jajinački klan”, naveo je Đorđević.

Ocenio je da “rasformiranje Jajinačkog kriminalnog klana” mora da bude prvi zadatak policije i pravosuđa “nakon oslobođenja Srbije”.

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: