Đorđević: Svi zločini Belivukovog klana idu na dušu Aleksandra Vučića

Izvor:
Politički.rs, Foto; Privatna arhiva, Printscreen, Instagram

Vođa pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, komentarisao je za Srbin info aktuelna dešavanja u Srbiji, vezana za nedavni intervju sa Dijanom Hrkalović u kome je ona optužila Nebojšu Stefanovića za kriminalne radnje, u isto vreme braneći lik i delo Aleksandra Vučića .

Foto: Nova.rs/Zoran Lončarević, Politički.rs

– Ovo je ruganje državi, ispada da ko više voli Vučića, taj je oslobođen bilo kakve krivične odgovornosti, rekao je Đorđević na početku razgovora i dodao da se fingirani sukob Dijane Hrkalović i Nebojše Stefanovića koristi da bi se skrenula pažnja sa nekih drugih bolnih stvari koje pogađaju Aleksandra Vučića.

– Taj kobajagi sukob ima za cilj da se pokaže da “Jajinački klan” kojim rukovodi Aleksandar Vučić, a koji čine njegov brat, njegov sin i njegov otac nema nikakve veze sa Veljkom Belivukom i sa zločinima tog klana. Naravno da to nije istina jer ništa u ovoj zemlji, a pogotovo u sferi kriminala, nije moglo biti urađeno a da Aleksandar Vučić za to nije znao ili rukovodio. Zato svi zločini Veljka Belivuka i njegovog klana idu na dušu Aleksandra Vučića, istakao je Đorđević.

Poslušajte ceo razgovor

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar