Đorđević: U organizaciji Vučića i uz blagoslov Porfirija kriminalac Đukanović se vratio na vlast

Izvor:
Politički.rs, Foto: Privatna arhiva, Instagram, vucic.rs

Vođa narodnog pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević kratko je na Tviteru prokomentarisao poslednja dešavanja u Crnoj Gori i novu skupštinsku većinu koja je prodala izbornu volju građana.

Đorđević je još jednom podsetio ko su organizatori izdaje narodne volje:

U organizaciji izdajnika Aleksandra Vučića i njegovih satelita iz tzv. srpskih stranaka u Crnoj Gori, a uz blagoslov patrijarha Porfirija, na vlast se vratio kriminalac Milo Đukanović i njegova antisrpska, milogorska družina.

Podsetimo da se srpski patrijarh sastajao sa skoro svim političarima iz Crne Gore, počevši od Dritana Abazovića pa sve do Vladimira Jokovića, u vreme kad je trebalo da se ruši vlada Zdravka Krivokapića. Samo za Krivokapića nije imao vremena.

Patrijarh tako nikad nije  imao vremena ni za susret sa jedinim srpskim ekološkim pokretima poput Zaštitimo Jadar i Rađevinu i Koalicije za održivo rudarstvo, ali zato za Konstraktu, Instagram, krvave NATO generale i Aleksandra Vučića vremena mora da se nađe. Takav je naš patrijarh, duševan čovek, zna da je Konstrakti, Amerikancima i Vučiću potrebniji nego srpskom narodu.

Zna patrijarh da srpski narod može i sam,  zna i srpski narod da mora sam, preživeo je on mnoge zlotvore, pa će i ove s patrijarhom  i ove oko njega.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar