Đorđević: U rušenju Krivokapićeve Vlade učestvovali Porfirije i bački vladika Irinej

Izvor:
CDM, Foto: Pokret Oslobođenje, gov.me, Agencije

Lider srpskog nacionalističkog pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, ujedno nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, jutros se oglasio na Twitteru komentarom pada 42. Vlade Crne Gore.

Mlađan Đorđević, Foto: Pokret Oslobođenje

“Vladu prof. dr Zdravka Кrivokapića, Srbina, pravoslavca i intelektualca, oborile su mafijaške porodice Đukanović i Vučić sa svojim satelitima u Beogradu i Podgorici, licemerni zapadni predstavnici i vrh SPC, sa posebnom ulogom vladike Irineja bačkog i patrijarha Porfirija“, napisao je on a prenosi podgorički portal CDM.

Podsećamo, Đorđević je svojevremeno sarađivao sa mitropolitom Amfilohijem i njegovim najbližim saradnikom Veliborom Džomićem. Pažnju šire javnosti u Crnoj Gori privukao je već 2010. godine kada je označen kao glavni finansijer opozicije, te da je rukovodio kampanjom srpskih političkih struktura uoči popisa stanovništva i osmišljavao proteste opozicije 2015. godine, piše portal CDM.

Od sredine januara ponovo se pominje zbog povezanosti sa Predragom Lečićem, angažovanim u medijskom timu Vlade Zdravka Krivokapića, i organizacijom protesta građana protiv izglasavanja nepoverenja Vladi.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar