Đorđević upitao opoziciju: Dokle ćete biti Vučićeve ovce, Srbija nema vremena da čeka?

Đorđević upitao opoziciju: Dokle ćete biti Vučićeve ovce, Srbija nema vremena da čeka?

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, prokomentarisao je najavljeni dijalog vlasti i opozicije, i izlazak opozicije na izbore, koje će raspisati i po svom nahođenju sprovesti Aleksandar Vučić.

Nema vremena da se izmene izborni uslovi, a čak i da se izmene na papiru, to se opet neće primenjivati.

Vučić može da obeća šta hoće preko Martinovića, Đukanovića, Kebare i ostalih svojih izaslanika na tom dijalogu, na izborima će opet sve biti po starom. Opet ćete gledati crne džipove bez tablica i batinaše, kupovine i ucene za glasove, aktiviste sa biračkim spiskovima, funkcionerske kampanje, tabloidne napade i zatvorene medije.

Te stvari su već sad zabranjene zakonom i izbornim propisima, pa ih se Vučić opet ne pridržava. Šta očekujete? Da donese nove zakone i nove propise, koji će kao ovi aktuelni, ponovo biti mrtvo slovo na papiru?

Shvatite već jednom, mafija nikada neće organizovati slobodne i demokratske izbore.

I analitičarima postaje jasno da će taj dijalog biti još jedna farsa, zamišljena da namami opoziciju na izbore, kako bi dali legitimitet celom procesu i novoj Vučićevoj pobedi. A vi izlazite na izbore kao ovce na klanje opozicijo, svaki put kada vam Vučić obeća malo mrvica sa svoga stola.

Koliko puta treba da lupite glavom o zid da biste shvatili? I da biste na kraju svi došli na našu poziciju, koju pričamo od početka.

A Srbija nema vremena da čeka da se vi svi opasuljite, prokomentarisao je predsednik pokreta Oslobođenje.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

1 komentar

  1. BRAWOOO
    Od reči do reči potpisujem što je izjavio Đorđević!

Ostavite komentar