Đorđević: Vučić će menjati Kosovo za opstanak na vlasti. Nagledaćemo se svega u narednim danima

Izvor:
Danas, Politički.rs, Foto: Pokret Oslobođenje, Printscreen, Nova.rs/Zoran Lončarević

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević komentarisao je večerašnje obraćanje javnosti Aleksandra Vučića

Lider Oslobođenja je kazao za Danas:

“Da su Milošević, Đinđić, Koštunica i Tadić dali takozvanom Kosovu delić onoga što im je Vučić dao od 2012, radikali predvođeni Šešeljem bi porušili Beograd, a zgradu predsedništva bi zapalii.”

 

„Isti ti naprednjaci danas izdaju KiM podržavaju i poraz proglašavaju pobedom. U sličnoj situaciji Koštunica je podneo ostavku, Tadić odbio Merkelovku, a čak i Toma Nikolić nije bio kooperativan i ostao je bez drugog mandata. Koji časni potez će povući Vučić“, pita Đorđević i konstatuje da će on pristati na sve i lagaće da je to pobeda.

Đorđević kaže da će Vučić menjati Kosovo za Srbiju i opstanak na vlasti, uz podršku svih onih koju očekuju podršku zapadnih ambasada, ali i onih koje je ubacio na budžet da glume opoziciju.

„Nagledaćemo se svega u narednim danima i već svašta vidimo. Drecun se na N1 zalaže za ulazak u NATO, možda usledi i pomirenje kumova Šešelja i Vuka Draškovića, jer obojica rade za Vučića. SPC će nastaviti borbu protiv joge, a Miloš Jovanović i Novi DSS će pozivati na sabornost i napadati Šormaza i Zoranu. Na kraju će Jovana Jeremić na Pinku proglasiti pobedu, obučena u helankama, u bojama srpske zastave. Snimićemo i novi Boj na Kosovu, Car Lazar će biti pijanac, Miloš Obilić drogirani vagnerovac, dok će Vuk Branković biti delija, vizionarski mudar sa čašom skupog vina u ruci, “ objašnjava Đorđević za Danas.

Mlađa Đorđević je na Tviteru prokomentarisao reakciju i izbezumljeni pogled Aleksandra Vučića posle pitanja novinarke, koja je prenela Đorđevićevu tvrdnju da je Vučić na temi Kosova došao na vlast, i da će zbog Kosova pasti sa vlasti:

Istina je u oku izdajnika Aleksandra Vučića“, napisao je Đorđević

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

2 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MILA Gostiljac
MILA Gostiljac
1 godina pre

U to, ne mali broj nas buntovnih građana, NIJE NI SUMNJAO…, od trenutka_PREUZIMANJA VLASTI!
„KOMPROMISNO“ je SVE DAO!
A ZA VLADANJE Srbijom kompromisa nema!
🤬🤬Zato…nam I dolaze…SPECIJALCI

ja
ja
1 godina pre

narod ne da kim